dinsdag 10 januari 2012

Ons Fee wordt 1 jaar

Vorig jaar lag ik nu al in het ziekenhuis wachtend op de keizersnede die de volgende dag gepland was. En ik kan u verzekeren als je opvang moet zoeken voor 4 kinderen kwam het mij goed uit dat ik alles mooi kon plannen. Volgens mijn gynaecoloog kon ik zo zelfs nog een nachtje rustig slapen voor ik definitief mama van vijf werd. Al bleef dat ijdele hoop. Ik denk dat ik al in coma moet liggen voor ik rustig kan slapen in een ziekenhuisbed :-). Maar kijk na die slechte nacht werd ons Fee geboren om 9u12 (*) en had ik het ongelooflijk geluk dat er maar een 15-tal gebroken nachtjes volgden. Ik sliep zowaar meer na mijn bevalling dan tijdens de laatste maanden van mijn zwangerschap. Maar daarvoor heb ik wel eerst 5 kinderen op de wereld moeten zetten voordat ik van deze extralegale voordelen kon genieten :-)

(*) Voor het exact uur heb ik even moeten spieken. Daarvoor moet ge ook 5 kinderen op de wereld hebben gezet om al je bevallingen door elkaar te slaan :-). Gelukkig bestaan er babyboekjes.


30 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's ! Hiep hiep voor Fee !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, 1 jaar al. En wat een prachtige meisje is dit!
  Proficiat Fee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je prachtige meisje!!!! Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met jullie mooi Feetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat! Mooie foto collage van haar eerste jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie collage! Gefeliciteerd met je eenjarige meiske! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En wat een schoontje werd het! (alweer)
  Hieperdepiep hoera voor Fee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een prachtig kind.
  Gefeliciteerd, Fee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat met de verjaardag van jullie kleine meid! Ze is dan exact even oud als mijn tweeling, die vorige week verjaard is. Geniet van het feestje en de herinneringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hip hip hoera! En respect voor de mama!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat zeg! Ge zijt te bewonderen, vijf prachtige kindjes op de wereld zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hiep hiep voor Fee! Prachtige kindjes hebben jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Proficiat voor de kleine Fee. Onze Fee is al 13.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. het is echt een schatteke! hieperdepiep voor kleine fee die toch al een beetje groot aan het worden is!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hiep hiep hoera voor je kleine meid. Blijft het bij mama van vijf?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie collage van zo-te-zien een vrolijke meid :) Hiep! Hiep!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Ilse: De planning is toch om het bij 5 te laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtig meisje, gefeliciteerd! En huh... maar 15 gebroken nachten... en heeft ze sindsdien altijd hele nachten doorgeslapen? Wij geraken daar nu pas een beetje met Rosa, en die is al 13 maanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Ninainvorm: na 15 nachten sliep ze door maar er was zeker nog af en toe een nacht dat ze wakker werd omdat ze haar tutje kwijt was ofzo maar ze werd niet meer wakker om te drinken. Bij mijn andere vier heb ik dat geluk ook niet gehad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. gefeliciteerd met je prachtige meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. schoon kind!
  en een gelukkige (maar wel te laat) verjaardag voor dat schoon kind!

  BeantwoordenVerwijderen