dinsdag 17 januari 2012

Spitter spetter spat
Een beetje schuim en een paar eendjes, meer heeft de tweeling niet nodig om van badtijd echte speeltijd te maken. En al zeg ik het zelf, baardimitaties met badschuim blijven leuk. De badkamer die er elke keer bijligt als een slagveld iets minder :-) 

9 opmerkingen:

 1. mens ik vraag me af hoe jij dat flikt met 5 van die pagadders :) ik heb er maar 1 en het is al kunst en vliegwerk om haar na school in bad te kijgen en eten te geven voor 7u want dan valt ze als een blok in slaap :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, herkenbaar. Het levert wel mooie plaatjes op.
  Ik poets de ene kant van de badkamer als de kleinste in bad zitten, en als iedereen klaar is, ruim ik op en poets ik de andere kant. Of dat is meestal toch het plan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach je hebt een goed excuus joh met 5 kids. De badkamer is hier ook echt priveterrein / niet toonbaar. Maar ik doe die van mij altijd tegelijk in bad en ik vind dat het mooiste wat er is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto! En nog een dikke proficiat aan alle jarigen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhw, wij hebben hier nog een poepbruine badkamer, dat is al niet om aan te zien en tot overmaat van ramp heeft het water al 2 keer over de drempel zo langs de gangmuur naar beneden gestroomt :-( Ook niet echt om blij van te worden ... ja alleen de kids dan :-)
  Die twee van jou lijken net zoveel op elkaar als ik en mijn tweelingbroer ... niet dus :-) grappig.

  Groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige ogen heeft die Ella toch!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Herkenbaar! Het hele gedoe eromheen hoeft van mij niet (spartelende kindjes afdrogen en aankleden, badkamer weer toonbaar maken) maar het samen spelen in bad is zo geweldig om te zien <3

  BeantwoordenVerwijderen