zondag 29 januari 2012

Count your blessings


Deze week werd ik blij van

de mini-diana die ons Fee!! kreeg van haar peter. Maar zolang zij nog te klein is krijg ik ze in bruikleen :-). Nu komt het erop neer dat ik de foto's die ermee trek ook zal laten ontwikkelen. Want dat ben ik met al die digitale foto's wel een beetje verleerd.

ons Feetje helemaal ingeduffeld in haar fietsstoeltje. En het is mij een raadsel hoe ze het doet maar ze slaagt er regelmatig in om in het stoeltje in slaap te vallen. En ik maar klagen dat ik slecht slaap op mijn oud hoofdkussen.

een paar botten voor ons Kato voor volgend jaar die ik gevonden heb ik de solden voor 25 euro. En ze kwamen van 99 euro. Joehoe! Nu alleen volgende winter niet vergeten dat ik er al gekocht heb. Anders is mijn profijt vlug gaan vliegen.

ons Ella die werkelijk uren kan spelen met de plasticine.

Meer blessings zien? Kijk bij Anki voor de lijst met alle deelnemers.

6 opmerkingen: