donderdag 11 oktober 2012

Nog een recy'kleer'projectje

Ik weet dat de recykleer 14 daagse al een tijdje is afgelopen maar ik was er nog niet toegekomen om mijn projectjes allemaal te bloggen. Ik ben al zo aan het crossen om de dagelijkse deadlines te halen dat de digitale jammer genoeg af en toe sneuvelen :-). Maar beter laat dan nooit en met de winter voor de deur ben ik aan de slag gegaan met 2 pullen van papavanvijf die ooit te warm gewassen zijn geweest en kijk een half uur later was ik 2 zachte wollen broekjes voor Fee rijker. Gewoon de armen en de hals afknippen alles aan elkaar vast stikken en klaar is kees. 

En voor alle ervaren naaisters; niet teveel op de details letten. Het broekje valt schoon en daar is het waar het om draait niet? Perfectionisme en mamavanvijf zijn nooit een ideale match geweest :-) al zou ik dat soms af en toe wel willen 

20 opmerkingen:

 1. Wauw, als dat al het resultaat is na een halfuur dan moet dat nogal wat zijn als jij een hele dag achter de naaimachine zit, echt knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zalig warm en zo! Naai jij maar wat vaker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig zeg, je mag nog truien van papavijf te warm wassen! :-)
  Dat wordt lekker warm voor Fee, en zo zacht, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke broeken. ga morgen eens in de kast van mijn vent neuzen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh, ik zou ook nog zo'n broekjes willen kunnen dragen :) heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zou niet weten wat er mis mee is (niet dat ik de ervaren naaister ben hoor)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet dat er heerlijk zacht en comfortabel uit. Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg mooi! Die zien er comfortabel uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, zo leuk! Zou er zo ook een xxl versie bestaan? Ik teken er dan direct voor!

  BeantwoordenVerwijderen