maandag 1 oktober 2012

Spiegeltje spiegeltje aan de wand
Geen nood, ik wil mijn kroost niet vermenigvuldigen :-). Maar het blijft toch geweldige plaatjes opleveren als kindjes hun spiegelbeeld ontdekken. Zeker als dat op het moment is dat ze denken een cake te zien.

11 opmerkingen:

 1. Was dat jouw truc om hen te kunnen fotograferen? Er staat cake in de oven? Slim!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heee, ik geloof je kindje gezien te hebben gisteren op 'de Winkelstraat' kan dat? We stonden allebei aan het Bambiblauw kraam, je kleinste in je moeders armen.. denk ik.. Je kleinste aan het lachen naar mijn kindje in de buggy! Klopt het? Groetjes x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Elinemien,

   Het stond op de planning maar we zijn er niet geraakt. Dus ik denk dat je een evenbeeldje van ons Fee bent tegengekomen :-)

   grtjs

   Verwijderen
 3. Jeroen staat ook altijd zo naar de oven te kijken :)
  Dikke kus aan Fee en een extra dikke kus aan kato voor haar verjaardag.
  Tot snel!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe foto's! Wij hebben een spiegel op kinderhoogte in onze living hangen waarin ze zichzelf helemaal kunnen zien en daar kijken ze heel veel naar. Mijn dochter staat er vaak voor te dansen en te zingen :-) En mijn zoon gekke bekken te trekken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Mama-van-vijf, ik probeerde u te mailen, maar het adres werd niet herkend. Dus toch maar even openbaar:

  Ik ben vrijwilliger (hoofdredacteur en coördinator) bij Educare, een organisatie die zich inzet voor 'opgroeien in verbondenheid', zoals we het zijn gaan noemen. We vinden het belangrijk (voor het kind zelf, maar ook voor de natuur en de maatschappij als geheel) dan kinderen een goede band met zichzelf, de ander en de wereld kunnen ontwikkelen. Daarvoor hebben we een tijdschrift dat 5x per jaar uitkomt, een netwerk-site en twee websites: een voor tips en een voor boeken. We bestaan nu 30 jaar

  Bij onze zoektocht naar leuke foto’s kwam een van onze vrijwilligers op uw blog. Daar vond ze de spiegelfoto’s. Vooral de eerste zou geweldig goed passen bij een artikel dat we in het januarinummer gaan plaatsen over je identificeren met positieve rolmodellen. Ik vroeg me af of u de foto’s beschikbaar zou willen stellen voor bij dat artikel.

  Verder zag ik nog veel meer prachtige foto’s, dus eigenlijk is mijn vraag nu al gelijk wat groter dan de eerste vraag: zou u het leuk vinden om mee te doen bij het vormgeven van ons tijdschrift? We hebben een groepje enthousiaste vrijwilligers die we mogen vragen om beeld. Als we een tekst hebben duiken ze in hun archief of gaan proberen een beeld vast te leggen. Ook sturen ze goed geslaagde foto’s naar de redactie en die bewaren we dan in een beeldarchief. (Die rij laarsjes is bijvoorbeeld prachtig! Die zou ik daar graag bij willen.)

  Natuurlijk wilt u eerst eens kijken wie we zijn en waar we voor staan. U kunt natuurlijk wat rondkijken op ons netwerk en op de sites, maar u mag me ook bellen: 0345 523877.
  Ik hoop iets van u te horen.

  Een hartelijke groet, Marijke Sluijter

  Educare
  Hendrik Marsmanweg 16
  4103WS Culemborg
  0345523877
  www.educare.nl
  www.educare.nl/netwerk
  www.opvoedingsboek.nl
  www.opgroeieninverbondenheid.nl

  BeantwoordenVerwijderen