dinsdag 9 april 2013

Nieuw servies


En aangezien er hier binnenkort 40 man komt eten kunnen we er maar beter op voorzien zijn. Dus mamavanvijf naar de kringloopwinkel voor een mooie mengeling van vintageborden, glazen en kommen. En de kringloopwinkel heeft het geweten dat we langskwamen of toch op zijn minst gehoord...ooit met een gammel karreke vol glazen, borden en kommen naar de auto moeten rijden over een slecht geasfalteerde parking? Fun verzekerd, en een paar gebroken glazen spijtig genoeg ook :-)

17 opmerkingen:

 1. Oh! <3 de soepterrine met blauwe bloemetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie wijnglazen en heerlijk om al het servies lekker te combineren. Ik ken nog geen kringloop die GEEN rammelende winkelwagentjes heeft spijtig genoeg....Lieve groeten, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel helemaal goed voorbereid nu ! :D in stijl.. Mooie combinaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij ons hebben ze zo'n schoon dingen niet. Ik ben toch ook vooral fan van die soepterrine met blauwe bloemetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! En hier bij ons hebben ze zelfs geen winkelkarretjes! Alleen mandjes, en daar je krijg je (gelukkig) niet veel in.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kringloopvangst! Ik vrees dat ze bijna overal gammele karren hebben. Tip: oude kranten om de breekbare spullen in te pakken en een deken voor onderin de kar. Of alles dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk serviesgoed!! Als ik had geweten dat je servies nodig had, en het een mengeling mocht zijn, had je het bij mij gratis kunnen komen ophalen. Ik ben de zolder aan het opruimen (uitmesten) omdat we 2 slaapkamers gaan bijmaken en heb gisteren meer dan 100 borden, kommen en glazen naar kringloopwinkel gebracht, er zaten ook mooie exemplaren bij, maar ik kan niet alles blijven sparen hé. groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig! I <3 kringloopservies. Vind het combineren altijd zo leuk. Mooie vondsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed gedaan zeg ! Servies heb ik hier nou nog nooit echt gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Schoon gerief!
  Ik kijk ook graag naar het servies in de kringwinkel. ;-)
  (een zwak voor koffietasjes...)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, van dat met die rood/oranje bloemetjes staat bij ons in de kringloop (maandag toch :) een volledig servies, helaas slechts met twee tasjes (wel grote en kleine borden, soepborden, suikerkannetje, koffiekan, soepterrine, schotels, ...)
  Dit is wel in de kempen, ik weet niet of je van dichtbij bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig dat servies. Ik ben dol op bloemetjes.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen