zondag 2 november 2014

Nazomer in novemberEen zonnige nazomerdag,  een park met speeltuin naast de deur, zussen en broer op de chiro: het ideale moment voor quality time met mijn kleine Fee. En terwijl ik geniet van de zon, het prachtige lichtschouwpel en de onbezorgdheid van Fee bedenk ik mij dat ik dit veel te weinig doe. Maar geen nood, binnen 2 maanden is het weer goede voornemenstijd. Ik weet alvast wat ik bovenaan mijn lijstje ga zetten :-)   

7 opmerkingen:

 1. Het was heerlijk buiten! En ja, soms is het ook fijn even die een-op-een aandacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar. Alleen zijn met een van uw kinderen geeft telkens, bij mij toch, ook zo precies nieuwe inzichten in hun karakter en dergelijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. FIjn he, Stom dat je zoiets als goed voornemen moet hebben. Ik doe het ook veel te weinig, terewijl het zo leuk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi! Lekker genieten van die kleine meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig weer en super mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen