dinsdag 10 maart 2015

Beelden van een groot gezinIk verschoot ervan dat er mensen zijn die echt uitkijken naar deze maandelijkse post :-). Altijd leuk om te horen en dan kan ik niet anders dan mijn belofte te houden. Dus bij deze: een mengelmoes van foto's van helpende kindjes en van foto's van spelende kindjes. En de zotte 'voeten-in-de-lucht-het-is-weekend foto mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

36 opmerkingen:

 1. Ik zie dat er kousen tussen zitten die ik ook heb, wat een tof werkje! (en leerrijk ook!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijke foto's en de sokken foto's zijn er leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik even snel uitreken hoeveel sokken jij op 1 week moet wassen,... Inderdaad een ideaal kinderklusje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sokken sorteren is wel fun bij jullie 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk detail op die laatste foto: het woord GELUK...
  Prachtige foto's weer..op naar de volgende maand

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk je blog. Bij ons nog eentje meer en
  Ietsje jonger allemaal, maar het geeft zo een je-bent-niet-alleen gevoel :-)
  Love je blog !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk blog heb je!
  Ik volg je nog maar net, maar van deze foto's word ik heel vrolijk :)
  Groetjes,
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 8. iinderdaad van jou foto's wordt je vrolijk!!die gekke kousenfoto is supertof!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ziet dat er super gezellig uit bij jullie!
  Dat gevecht met sokken vind ik met een gezin van 4 al vreselijk, leuk idee om het aan de kids over te laten :-D! X N.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die foto's zijn keer op keer heerlijk!
  Zalig, die kousenvoeten en die kousenpuzzels. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldige foto's van je mooie gezin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zalige foto's!
  grtjs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah zalig ! Heerlijk herkenbaar ... en tuuuuurlijk kijk ik uit naar de volgende fotoreeks :-)
  Hier valt het mij net wat meer op dat we met een stuk meer zijn dan gemiddeld , als er visite komt . Die schrikken dan van de hoeveelheid eten en drinken in de berging/frigo , mijn kindvriendelijk wassorteersysteem dat in de traphal hangt en vooral dat de kids automatisch elkaar wat helpen/op hun beurt wachten .
  Hoe hou jij op het einde van de maand nog 2 dezelfde sokken over ?
  Dat is hier een kleine ramp aan het worden .
  Heb nu voor ons en de oudste 2 allemaal dezelfde zwarte gekocht ( zelfde maat ) en nu is ( lijkt ) het beter :o) , maar ik mis die kleurrijke ... laat me dan maar gaan in kleurrijk ondergoed .

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor mij zijn die foto's gewoon herkenbaar. Zelfs die houten tafel. Grappig dat de onze net vorig weekend overgebracht is van ons oude huis naar ons huidige huis. Ook een houten tafel !! We hebben ze al jaren , maar ze geraakte niet verhuisd (we namen eerst de oude tafel over van de vorige eigenaars, maar konden er niet aan wennen). Dan denk ik. Hé. We hebben ook een houten lange tafel. Schoon hé. Is ze nieuw, handgemaakt of een oudje?. De onze was tweedehands , maar handgemaakt door een schrijnwerker. We zijn zo blij dat ze weer bij ons is.
  Die sokken vind ik eerlijk gezegd vreselijk. Ik blijf nog steeds sokken bij kopen. Zelfs vandaag !! De was en sokken zijn hier een platte ramp. Ik ga er nooit over geraken.
  Dat verzamelen doe ik trouwens niet meer.
  Ik leg gewoon de sokken van één kind in een mandje (in een lade)en een tweede mandje met de gevonden kousen en dan komt er uiteindelijk de tweede bij (of niet)Op een gegeven moment had ik namelijk twee volle bakken vol kousen ;-). Nu gaat dat beter met die kousen.....

  Wat straf dat je deze reeks volhoudt. Keep going !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ohhh, ik kijk ook heel erg uit naar deze post!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jouw foto's werken inspirerend, ook al heb ik er 'maar' 3 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto die sokkenfoto. Op 21 maart hebben ze een goede reden om nog eens 2 verschillende sokken aan te doen. Dan is het werelddownsyndroomdag en zetten we de diversiteit in de kijker door 2 verschillende sokken aan te doen! Dit leverde de voorbije jaren al heel wat van die kleurrijke sokkenfoto's op!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat Gelukboek staat hier ook te pronken :) Jouw foto's maken mij altijd vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die kousjes! Bij ons is het al moeilijk om de juiste kousjes bij het juiste meisje in de kast te krijgen. En ik heb er maar twee! Hoe doe jij dat toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi, ik vind die gebreide trui op de eerste foto zo mooi. Zou je willen zeggen van welk merk die is? Of is hij zelfgemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Iksas Saski, de roze trui komt van het merk simple kids en de luipaardtrui komt van bobo choses. Spijtig genoeg kan ik niet zo goed breien :-)

   Verwijderen
 21. Ik ben ook fan, hoor. Ik zie er telkens naar uit om je blog te lezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat is een idee zeg: de kinderen de sokken laten sorteren. Die moet ik onthouden voor ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Zoveel sokken! Wel fijn die helpende handen in huis.

  Van mij mag deze rubriek zelfs wekelijks!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke foto's : het leven zoals het is!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind het super leuk om jullie foto's te zien dus blijven volhouden,hé!Die met die sokken ;-) en ze helpen al goed mee,op een speelse manier dus dat is top!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ik kijk idd altijd erg uit naar jouw foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ohja, ik kijk ook altijd uit naar deze posts :)
  Die sokkenfoto is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Sokken sorteren! Hels, ik heb er steeds 1 per paar! Zeker van mijn zoon die dan met één sok rondloopt want de andere heeft hij in een verstrooide bui weer ergens achtergelaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. ik heb geen thuis meer
  mijn mama en papa zijn dood
  ik hauw niet van honden

  BeantwoordenVerwijderen