dinsdag 17 maart 2015

Over een gepimpte droogkast en een wasmachien
Voor zij die mij al even volgen moet ik niet meer vertellen dat ik nogal 'een pimper' ben. Ik krijg namelijk de kriebels van het woordje standaard (niet mijn fout, ben zo geboren :-)). Toen we enkele jaren geleden een nieuwe was en droogmachine moesten kopen heb ik mij dan ook suf gezocht op het net naar een leuk exemplaar maar zonder bevredigend resultaat. Het was dan ook maar een kwestie van tijd vooraleer ik mij zou uitleven op die saaie witte toestellen. En bij deze is dat dan ook gebeurd. Zwarte strepen en zwarte bollen meer had ik niet nodig. Ja, ok, misschien was een lat ook handig geweest maar toen de eigenschappen precisie en geduld werden uitgedeeld stond ik vanachter in de rij :-). (zo geboren hé ;-))

Ik haalde de mosterd bij de beautiful mess girls:-). Voor zij die ook aan de slag willen: de stickers komen van de site tenstickers waar ik een gepersonaliseerd ontwerp liet maken. Bestaande uit 9 zwarte banen van 2,5 cm breed en 60cm lang en 48 zwarte bollen met diameter van een 3tal cm. De stickers zijn zeer gemakkelijk aan te brengen en kleven supergoed.29 opmerkingen:

 1. Geweldige blog, he, ABM. Ik heb er ook al over getwijfeld. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Ik heb hier ook magneettape liggen (Hema) om ook een bollenexemplaar te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is jouw interieur de beste therapie voor depressieven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er veel leuker uit inderdaad! Deze ga ik onthouden voor als onze machines eens een update krijgen :)

  K(re)atrientje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo wordt wassen en drogen net iets leuker voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoe simpel......maar hoe TOFFFFFF!!! superbedacht!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk!! Zo word je vrolijk van bergen was... gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe leuk! ! Zo wordt het net iets leuker om de was te doen.

  Liefs lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben hier al zo lang naar op zoek!! Mag ik vragen hoe je dit precies besteld hebt op hun site (als ik zelf iets ingeef, wordt de kostprijs geraamd op 120€, wat me nogal veel lijkt)? Merci!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Rika, het was een gepersonaliseerd ontwerp. Ik bestelde het via mail.
   lieve groetjes Anne

   Verwijderen
 10. Waar blijf je het halen...zoveel creativiteit : jullie kinderen boffen met zo'n mama!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je zou zowaar met plezier de was doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig, daar wordt de was doen een stuk leuker van!!
  groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk gedaan, wassen&drogen lijkt ineens niet meer zo'n opgave :-)
  grtjs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super idee. Dat van dat geduld is herkenbaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kun je aub bji mij eens langs komen wegens niet zo creatief? Ik wil je gerust vergoeden !
  't Ziet er supertof uit. Misschien krijg ik eindelijk zo eens goesting om mijn was te doen met zeer veel plezier ;-). Voorlopig blijft het een moetens taakje en hm. Ik heb ook al gezocht naar alternatieven (zie die dovy koelkasten: daar lukt het toch!), maar helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo tof! Zou ik ook wel willen. En ik vind het juist leuk dat de strepen niet perfect lopen. (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. en wassen wordt opeens plezant zo :-)
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. dit idee moet ik gewoon stelen: dank je wel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah die truc staat ook al een eeuwigheid op mijn Pinterest :) hier is het nog efkes wachten tot de zssen Was en Droog naar de garage verhuizen (regenwater!), maar ook dan gaan ze er hier aan moeten geloven. I'm thinking flowers... of iets anders lekker kitchy in zwaar contrast met de mannelijke rest van de garage (fietsen, moto, werkbank...)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk idee, al zou ik nu kriegel worden van die lijnen. Ben beetje te perfectionistisch omdat ze niet op 1 lijn zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen