zondag 26 april 2015

Zondagse brunch met vrienden, altijd een goed idee

 

Je moet er moed voor hebben om op een zondagmorgen 7 mensen in uw huis te ontvangen :-). Maar gelukkig voor ons zijn er heel wat vrienden van ons die er hun hand niet voor omdraaien. Oef :-) :-).
Meer zelf die er in slagen om daarbovenop ongelooflijk lekker eten op tafel te toveren. Wat dacht je van wortelwafeltjes, mozzarella met sinaasappel, rodekoolsla met granaatappel, verse quiche en fruitsla? En met een glaasje cava in de hand, de decibels van 6 kids op de achtergrond en leuke geanimeerde boeiende gesprekken vloog de tijd weer voorbij. Jeroen, Gwen en Rosie, dikke merci en de volgende keer is het bij ons.

Ps: Ook geïnspireerd geraakt door het interieur van Gwen? Haar interieur staat deze maand in de actief wonen.

Ps2: Voordat we doorgingen hebben we wel mee opgeruimd. Just in case dat je ons ook dacht uit te nodigen maar bij het zien van de speelgoedfoto's ineens van gedacht zou zijn veranderd :-) :-)

12 opmerkingen:

 1. Heel gezellig daar!Tof van jullie om mee op te ruimen ;-) Die wortelwafeltjes,volgt daar nog een receptje van?! Please....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Ziet er gezellig uit, voor kinderen en volwassenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. amai,lekkere dingen!!!mooie foto's!ja,ik dacht al : te hopen dat die mama niet alles alleen moet opruimen,want dit gebeurt wel,hee..maar neen goed te lezen dat iedereen daar de handen uit de mouwen stak!!knipoog!groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht al dat de keuken te wit was om de jouwe te zijn :-)
  Ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er daar gewoon keigezellig uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig! Wij maken daar ook een punt van, helpen opruimen voor we ergens vertrekken...

  BeantwoordenVerwijderen