zaterdag 4 april 2015

Kinderkamer make-over nummer 2


Bij deze kan ik jullie meedelen dat de jongenskamer van Lukas eindelijk ook blogwaardig is :-). Niet dat we spectaculaire dingen gedaan hebben maar ik ben best fier op het resultaat. Ik vind het een echte jongenskamer. De grootste sfeermaker is het behang met een foto van een eindeloze weg in Canada. Ergens hoop ik dat dit Lukas een open blik op de wereld geeft :-). Het behang vond ik bij pixers een site met een zeer grote keuze uit verschillende foto's en uitstekende service en kwaliteit. Het bed komt van bij Ikea. De bureau is een oude deur op schragen, de bureaustoel is een tijdelijke oplossing tot we iets beters vinden en het tapijt komt van Sissy-boy.
Qua opbergruimte zitten we nog wat krap maar daar komen waarschijnlijk nog kastjes onder Lukas zijn bureau en zijn kleren zitten samen in de kast bij zijn zussen. Buiten de verlichting en de gordijnen zit bij deze de make-over van kamer 2 er ook op. Nog 3 te gaan :-)

14 opmerkingen:

 1. Nice .... ja vijf kids een eigen kamer geven is creatief zijn met ruimte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf behang!! Vroeg me al af waar je het speelgoed en de kleding laat..
  groetjes, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het behang doet de kamer gelijk ook wat breder lijken; een goed gevonden optisch trucje! :)
  En ook al zijn de kamers niet super groot (dat was de mijne indertijd ook niet hoor), heel fijn dat elk van je kindjes wel zijn/haar eigen stekje krijgt. Iets wat in een gezin met 5 allicht ook niet evident is..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele uitdaging is dat om zo een kleine kamer leuk aan te pakken, maar die muur is fantastisch goed gevonden. Wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben sinds gisteren volger van je SUPER leuke blog!! Het behang is een prachtige eye-catcher en zo te zien is Lukas helemaal fier op z'n kamer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gedaan,die dino's zo gezet is ook grappig en hier lazen de kinderen toen ze kleiner waren ook graag Vos en Haas boeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooiiii, dat behang! Super!

  Onze jongste twee slapen samen op een kamer en die wensen zich ook zo'n hoogslaper met bureau eronder. Dan hebben ze ieder een eigen plekje.
  We wachten nog even tot ze wat ouder zijn (en ik moet de papa nog ompraten), nu vallen ze nog wel eens uit bed........

  BeantwoordenVerwijderen
 8. een heel mooie kamer heb je Lukas!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh dat is echt geweldig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is gewoon al een tienerkamer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat behang! Zalig! Een stoere kamer, knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen