zondag 10 mei 2015

Uitslag moederdag give-away
Willen jullie nu geloven dat ik er van wakker heb gelegen hoe ik in godsnaam 3 winnaars moest kiezen uit de massale reacties die binnenkwamen op de vivabox-giveaway. Welgeteld 167 reacties kwamen er binnen, een kleine rekensom vertelt mij dus dat ik eigenlijk 164 mensen moet ontgoochelen. Ben ik toch precies niet zo sterk in. Maar ik troostte mezelf dat ik ook nog nooit iets heb gewonnen bij give-aways en heb daar nog geen trauma aan overgehouden ofzo :-)
Heb er dan maar papa van vijf bijgehaald om mee te lezen en te shiften en uiteindelijk zijn er 3 winnaars uit de bus gekomen. 

Dikke proficiat aan

- Matthieu Verhulst 
Omdat mijn vrouw, tot mijn grote vreugde, beslist heeft om mama van 4 te proberen worden ipv mama van drie. Ze moest onmiddellijk stoppen met werken en heeft dus wel wat vrije tijd waarin deze boekjes zeer leuk zouden zijn. Tevens zou ze mij een superman vinden met dit originele moederdaggeschenk en maak je zo toch ook een papa dolgelukkig op moederdag :)

- Mama L
Ik zou graag winnen omdat ik net mijn derde miskraam op rij moet zien te verwerken... Het zou mijn moederdag een klein beetje opfleuren. Mama van 3 en 3 sterretjes.

- Silkee Music 
Mijn man koestert nog altijd de gedachte met een creatieve vrouw getrouwd te zijn, ook al blijf ik variëren (qua stofje,...) op één en hetzelfde model: lange-broek-met-elastiek-in-de-taille. Ondertussen zijn we 23 jaar samen... Tijd voor een jurkje!!
(ik schreef deze reactie via dit account, omdat mijn mama zelf geen bloggeraccount heeft. Ze schreef het tekstje wel zelf ;) )

Sturen jullie jullie adresgegevens naar mamavanvijf1@gmail.com? En dan komt de vivabox naar jullie toe.

Ps: En voor alle 'verliezers' beloof ik plechtig dat ik gewoon nog give-aways blijf organiseren. 


6 opmerkingen:

 1. Oh, fantastisch! Onmiddellijk mijn lieve mama (Lieve) erbij gehaald en haar deze blogpost getoond. Ze was echt enorm blij en maakte meteen een dansje, dankjewel mama-van-5 :) Mijn papa krijgt nu een jurk ;) Ik laat haar trouwens mailen met haar eigen emailadres. Fijne zondag en geniet nog van je moederdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super bedankt. Zonet heeft mijn vrouw de hele tuintafel rondgesprongen van blijdscha. Ik zal nu al moeten denken hoe ik dit cadeau volgend jaar kan overtreffen :)
  Superfijne moedertjesdag gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn verdietige hart maakt heel even een dansje. Dankjewel, lieve Anne!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :), heerlijke reacties, blij voor de winnaars met je geweldige give-away!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat aan de winnaars!Terecht gewonnen vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, ik ben de heer JONES CHRIS, een onderhandse lening geldschieter die het leven geeft eenmalige kans leningen. Heeft u een lening moeten dringend je schulden afbetalen of u een lening om uw bedrijf te verbeteren nodig? U zijn afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Heeft u een consolidatie lening of hypotheek nodig? op zoek naar meer, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We lenen middelen aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet hebben of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we een betrouwbare en begunstigde bijstand en bereid zullen zijn om een lening aan te bieden. Dus contact met ons op via e-mail op: joneschrisloan@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen