vrijdag 25 maart 2016

Uitslag Happy Kids Give-Away

250 lezers die graag een exemplaar van het happy kidsboek toegestuurd krijgen. Dit is zonder twijfel mijn populairste give-away ooit :-). @Lobke volgens mij is dit boek er boenk op :-) :-) en ik blijf bijzonder fier dat wij hieraan mochten meewerken.

Nu de winnaars...gekozen door drie willekeurige cijfers die ons Kato hier ter plekke koos en mij wel de leuke taak gaf om te tellen (waarom zijn reacties niet genummerd :-))Leuk! Ben eergisteren bevallen van onze derde happy kid...en ben nieuwsgierig naar het boek! Die kleurtjes vind ik zo geweldig...
BeantwoordenVerwijderen

Wat een leuke win actie! Ik doe ook graag mee, mijn 2 kleine bengels lezen en bladeren super graag in leuke kinderboekjes! Count me in :)
BeantwoordenVerwijderen


Wow, op het laatste moment doe ik ook nog mee, leuk!
BeantwoordenVerwijderen


Proficiat aan de winnaars.
Kunnen jullie een mailtje sturen naar mamavanvijf1@gmail.com met het adres naarwaar het boek mag worden opgestuurd?

En voor diegene die minder geluk hadden...ik ken het gevoel. Je moet weten dat ik in mijn hele leven nog nooit iets gewonnen heb :-):-). Maar ik beloof plechtig om nog leuke give-aways te organiseren.1 opmerking: