woensdag 1 februari 2017

Schilder eens een banaanGeef toe, het is een pak origineler dan een wit A4'tje en je kan ermee uitpakken in je brooddoos :-D. Niet dat het zo speciaal is. Je schildert gewoon een banaan maar de gretigheid waarmee ik de kinderen meekreeg in dit DIY projectje verbaasde mij toch wel. Want zo'n bananenfans zijn mijn kinderen nu niet direct. Al heb ik wel het gevoel dat deze bananen snel opgegeten zullen worden. Denk dat ik morgen geen discussie ga moeten voeren dat ze fruit moeten meenemen naar school. Wat een gepersonaliseerde banaan al niet kan doen :-D

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk idee! En zo goed inderdaad dat ze allemaal super geconcentreerd aan het meedoen zijn. Wat zou je nog allemaal kunnen schilderen buiten stoelen, de vloer en een banaan...? :-)

    BeantwoordenVerwijderen