maandag 6 februari 2017

Mijn selectie voor de lente


Oh wat verlang ik naar die langere dagen. Gewoon wat meer daglicht zou mij al zo gelukkig maken. Tot zolang probeer ik met bloemen de lente in huis te halen of door weg te dromen bij de nieuwe lente en zomercollecties. 
Een tijdje geleden sprak ik al eens over mijn capsule closet en hoe je tijd bespaart door wat na te denken hoe je kleerkast best organiseert. En aangezien op dit moment de nieuwe collecties volop binnen komen in de winkels is het het ideale moment om al eens te kijken welke stuks jij nog nodig hebt of waar je van droomt. 
Ik mocht van AS adventure eens door hun rekken snuisteren om een lijstje met mijn favoriete stuks op te maken. Wat zou ik bij hun uit de rekken halen? Hieronder zie je mijn selectie. Lekker casual en toch modieus. Misschien kan het jullie inspireren :-) Foto in de zetel: 


Packshots:


Ps: Deze blogpost kwam er in samenwerking met As adventure. Onder de tab samenwerkingen vind je meer info over gesponsorde posts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten