donderdag 18 mei 2017

Mijn eigen wonderwall muur

Geduld is een schone deugd zeggen ze. Want de plannen om wat kleur tegen de tuinmuur aan te gooien gaan al even mee. Timings, winters en andere hindernissen zorgden ervoor dat we er net iets langer op hebben moet wachten dan voorzien maar als ik het resultaat bewonder is het elke dag wachten meer dan waard geweest! Niet dat ik ooit aan het resultaat getwijfeld hebt. Verre van! Als je beroep kan doen op de diensten van een ongelooflijke pro als Katrien van Wonderwalls dan weet je dat je muur in goede handen is. En elke keer dat ik uit mijn raam kijk word ik instant happy :-). Thx sweetie voor het bangelijke resultaat!!

4 opmerkingen:

  1. wonderlijke wonderwall! zulke mooie kleuren. it makes me smile to :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi. Ook de kleurrijke foto's die ik altijd van je huis voorbij zie komen. Maar ik zou er zelf zo onrustig van worden. Ik houd van leeg en strak. Rust. Met 2 kinderen vind ik het al zo onrustig in huis, laat staan met jouw 5. Respect hoor.

    BeantwoordenVerwijderen