donderdag 4 mei 2017

Wij gaan dit jaar op vakantie naar.......het noorden van Engeland en Schotland!! En dan meer bepaald de Potter en Potter rondreis. Een reis die Pharos aanbiedt in hun kinderboekenreis aanbod. Het was even moeilijk kiezen of we de Pippi Langkous reis gingen doen, naar het kasteel van koning Arthur gingen trekken of dat we ons met een tijdmachine terug zouden laten schieten om de route van kruistocht in spijkerbroek te ontdekken., maar de uiteindelijke keuze viel toch wel op Harry Potter. Met 5 die-hard Potter fans kon het ook moeilijk anders. Het leukste was dan ook om de niets vermoedende kinderen in te lichten waar we op vakantie gingen gaan met een uitbundig gejuich tot gevolg :-) :-)

Begin juli is het dan zover. Vliegles in het echte zweinstein, kajakken op het Lake District, een kijkje in het behekste  Muncaster Castle, wandelingen door de ruige natuur van Glen Nevis, een heksenwandeling door Edingbourgh en een het hoogtepunt voor ons Fee met de auto op de boot :-)

Vanf juli kunnen jullie meevolgen van onze avonturen. Maar al zin om wat ervaringen te lezen van mensen die met het gezin op vakantie zijn geweest met Pharos? Hier lees je alvast een getuigenis.

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Wij willen al heel lang nog eens terug overzee en de kinderen laten kennis maken met het prachtige Schotland en het glooiende Wales, maar eerst verder verbouwen in het Zuiden van het land. Ik kijk uit naar de ongetwijfeld mooie foto's en de fijne verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Wij zijn een 5tal jaar geleden naar het lake district geweest. Windermere meer bepaald....prachtig. We hebben toen ook the World of Beatrix potter bezocht. Heel leuk met de kindjes die toen volledig weg waren van Peter Rabbitt ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! Wij zijn een 5tal jaar geleden naar het lake district geweest. Windermere meer bepaald....prachtig. We hebben toen ook the World of Beatrix potter bezocht. Heel leuk met de kindjes die toen volledig weg waren van Peter Rabbitt ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouw wat een avontuur, dat belooft wat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik kijk al een tijd met veel goesting op de pharos site, maar hoor te veel negatieve verhalen...dus wacht braaf af wat jullie er van zullen vinden.

  BeantwoordenVerwijderen