vrijdag 1 september 2017

Het is weer 1 september!!!
Ik blijf het heerlijk vinden die 1 september foto's :-). Ikzelf kijk met veel plezier terug op de collectie back to school foto's die mijn ouders 15 jaar lang van mij en mijn broer en zussen maakten. En dat in het pre instagram tijdperk :-D. Elke keer weer op dezelfde plaats. Een foto langs de voorkant en een foto langs de achterkant. En ook al kunnen mijn kinderen later, als ze al de tijd en de goesting hebben hun groiecurve bijna in foto's uitprinten, toch is deze 1 septemberfoto voor mij eentje die niet mag ontbreken in de rij. En dit jaar is het toch een speciale editie. Met Fee die start in het eerste leerjaar en Kato die haar boekentas omruilde voor een rugzak en begint aan het humaniora carrière. Al stond zij vooral voor de show op de foto's want het schooljaar startte voor haar met een dag verlof!

Hier zie je trouwens hoe hard mijn kroost gegroeid is op 3 jaar tijd :-D

3 opmerkingen:

  1. Spannend he, die 1 ste september! En de verhalen waar ze mee thuis komen, zo gezellig. De vakantie was leuk maar nu terug tijd voor wat structuur...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heerlijk! En wat zijn ze gegroeid! Ook hier 1 septemberfoto's, maar eigenlijk hebben we een hekel aan 1 september. Iedereen houdt hier van vakantie en niet van een wakker en de rush 's morgens. Wat moet, dat moet, maar de eerste vrije dagen zijn al mooi ingekleurd op de kalender.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een dag verlof op 1 september, dat is plezant! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen