zaterdag 9 september 2017

Wij hebben een keuken!!!
Hoe zalig is het om te kunnen koken in een keuken! Na 6 maanden plantrekkerij, de werkmannen, het stof en de chaos buiten en vuur en stromend water in mijn keuken! Je zou voor minder een vreugdedansje doen. Zo fier ook op mijn zusje Stefanie Cornut en Hannah Corbett die het helemaal uittekende en de verbouwingen in goede banen leidde. Ze dacht zelf aan een zitraam wat een ongelooflijk gezellig plekje is geworden in de keuken.

We hadden de kinderen dan ook beloofd om de keuken feestelijk in te wijden. En terwijl ik los ging met fotograferen toverde papavanvijf een hele stapel gewonnen brood tevoorschijn. Zelf de klusjes die normaal met het nodige tegengestribbel gedaan worden, werden met de glimlach afgewerkt. Al vrees ik dat er op die welwillendheid snel sleet gaat komen  :-). Mijn enthousiame over de luxe van stromend water, ruimte, licht, opbergruimte en een prachtig design hoop ik nog heel lang vast te houden!

Ps: de badkamer is ook volledig opgeknapt. Meer foto's volgen snel!

8 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Wij hebben ook zo'n zitraam, echt een zalig plekje! Als kind droomde ik al van zo'n zitplaatsje aan het raam...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kan me je enthousiasme zo voorstellen. het resultaat is dan ook in één woord prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dat een gietvloer? Bij welke firma heb je het laten doen :)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je een gietvloer? Bij welke firma heb je dat laten doen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk zeg na al die tijd geen keuken te hebben gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is het ook low budget om het op deze manier te doen? Ik vind het heel mooi (en heb een handige man) 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het resultaat mag er zijn! :-) Supertof dat jullie er eindelijk van kunnen genieten! Wij zijn ook aan het aftellen naar onze nieuwe keuken na 6 verbouwmaanden. Nog 4 weken ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is echt mooi geworden! Logisch dat jullie trots zijn! Ik ben ook echt fan van jullie koelkast. Dat kleurtje, het past perfect.

  Ik moet toch even zeggen dat ik de foto van Fee in haar pyjama bij de afwasmachine te schattig vind. Is het haar helemaal zelf gelukt hem in te laden/leeg te halen? Best knap!

  Dat zitplekje is echt geweldig. Welk kind wil daar nou niet zitten?

  En natuurlijk heel fijn dat jullie keuken terug is ;)

  BeantwoordenVerwijderen