zondag 4 februari 2018

Gezonde appeldonuts

Donuts of ze nu rond of hooked zijn, zelf ben ik geen grote fan, veel te veel suiker voor mij en als ik dan toch een suikershot neem, kies ik liever voor brownies of homemade cheesecake. Mijn kinderen daarentegen zijn echte donuts addicts. Enige probleem, dit komt hier dus nooit binnen :-)  Toen we op deze gezonde variant botsten was de kogel ook vlug door kerk. Meer zelf Kato vond het zo iets leuk dat ze het op haar you-tube kanaal wou posten. Dus bij deze de eerste samenwerking tussen vloggers Kato en Lola en hun mama die helemaal geen videomadam is :-) 

Hierbij alvast het super, super, super easy recept, lekker handig uitgeschreven en volgens mij het grote probleem bij al die videocontent :-), je moet altijd de video op pauze zetten als je het wil maken.

Benodigdheden

- Appels (of ander hard fruit)
- Appelboor
- Platte kaas
- Kleurstof
- Sprinkles

Bereiding:

- Mix de platte kaas met de kleurstof, en meng naar hartelust kleuren
- Verwijder het klokhuis van de appel met de appelboor
- Snij de appel in plakjes
- Smeer er het plattekaasmengsel op
- Strooi er sprinkles op

Klaar!

Zin om de video te zien van de making off van mijn twee vlogsters?  Ah je en negeer het afwasmachien op de achtergrond ;-)1 opmerking: