maandag 23 april 2018

Logeren tussen de wilde dieren
Nooit gedacht dat de Afrikaanse Savanne op één uur rijden van mij thuis verwijderd is. Maar dat is buiten de Beekse Bergen gerekend. Zeker nu ze een heel nieuw safari lodge park hebben gebouwd waar je je echt in Afrika waant. Het bungalowpark 2.0 :-). Je slaapt er letterlijk tussen de wilde beesten en als je 's ochtends de gordijnen opentrekt zie je de zebra's gevoederd worden en de giraffen nieuwsgierig dichterbij komen. Heerlijk! Wij zijn echt fan! Ook de service in het park is top. Alles is natuurlijk nog brand new maar je voelt dat er is nagedacht om de ervaring zo optimaal mogelijk te maken. Je kan 's avonds aan de vuurput gaan zitten of de kinderen kunnen zich uitleven in de verschillende binnen en buiten speeltuinen. Ook zijn er allerlei activiteiten te doen waar mijn kinderen het vragenuurtje met de ranger het leukste vonden.

Daarnaast heb je natuurlijk nog het fantastische park dat al meer dan 50 jaar bestaat. Ikzelf was er nog nooit geweest maar was echt wel onder de indruk! Zeker toen we ook nog een giraffe carwash kregen :-). Filmpje staat op mijn instagram @mamavanvijf onder hoogtepunten. Zeker checken :-)

Dat Lukas en Ella ondertussen 10 werden maakte het helemaal af. Van een beestig verjaardagsweekend gesproken!


1 opmerking:

  1. Oh ja, Beekse Bergen is een heerlijke plek (al denk ik wel dat je net ietsje langer moet rijden vanaf Vilvoorde, zeker met de files rond Antwerpen altijd). Goed om weten van die bungalows.

    BeantwoordenVerwijderen