vrijdag 18 mei 2018

Hoe gaan we de 2 maanden vakantie dit jaar overleven?
Elk jaar weer dezelfde uitdaging, 9 weken vakantie overbruggen met opvang, vakanties en kampjes. En elk jaar vloek ik weer dat 2 maanden echt wel heel erg lang is. Hoe doen jullie dat toch allemaal? Maar soit, om één of andere reden ben ik er ook al 12 jaar in geslaagd. En we hebben nog een jaar of 8 voor de boeg of toch nog zeker tot ze de leeftijd van de vakantiejobs hebben bereikt. En dan is één maandje direct ingevuld (hoe goed gaat dat zijn :-D). Tot dan behelpen we ons met alles wat maar op ons pad komt (en daar hoort ook een voltijdse babysit bij die gedurende een week privéspeelplein organiseert bij mij thuis ;-))

Maar ook...een geniaal zeilkamp voor mijn kinders in het mooie Friesland!! Mijn jeugddroom, ik wou altijd al leren zeilen, die ik nooit heb kunnen waarmaken. Maar daar heb je dan kinderen voor eh :-). Het Garijp organiseert de hele zomer lang kampen voor kinderen van verschillende leeftijden. En yesss, die van mij zijn ingeschreven. Benieuwd wie van mijn vijf kapoenen gebeten gaat worden door de zeilmicrobe :-) We'll see in august!!!


6 opmerkingen:

 1. Daar woon ik in de buurt. In de zomer zien we wel eens van die zeilklasjes op het water.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh maar bij Bloso (of nu Sport Vlaanderen) hebben ze ook supertoffe zeilkampen in Nieuwpoort hoor. Zowel op het spaarbekken als op zee. Ah en zelfs in Vilvoorde is er een zeilclub ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SportVlaanderen (Bloso ) in Hofstade (achtertuin van Vilvoorde) organiseert ook supertoffe kampen, oa zeilkampen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ☺ Fijne reclame voor een goeie belgische organisatie!Bloso biedt echt goeie sportkampen met gemotiveerde en geschoolde monitoren. Mag wel eens gezegd worden!

   Verwijderen
 4. In Nederland hebben de kinderen 'maar' zes weken vakantie, dus is het probleem wat kleiner. De helft van de tijd zijn man en ik ook vrij. Daarnaast hebben we bso vakantieopvang en grootouders. Ken maar weinig kinderen die naar een kamp gaan. Sommigen een weekje of paar dagen van een clubje waar ze gewoonlijk ook op zitten.

  BeantwoordenVerwijderen