zondag 26 augustus 2018

Collecting moments

Onze vakantie zit er weer op voor deze zomer. Maar wat hebben we genoten! En vooral hoeveel foto's hebben we getrokken? Mijn telefoon ontploft bijna van de hoeveelheid foto's die ik trek. Maar wat doe je er eigenlijk mee? Buiten sharen op social media en af en toe? Geen idee hoe dat bij jullie zit maar echt foto's afprinten doe ik heel weinig, veel te weinig eigenlijk. Zeker omdat je dan direct best een paar foto's laat afdrukken en dat dan weer heel veel tijd kost om deze te zoeken en te selecteren waardoor je je dat weer ontziet. Als je dan knutselmiekes hebt zoals ik er heb rondlopen, die reisdagboekjes bijhouden en foto's willen hebben om in te knippen en om slingers van te maken dan besef je dat een fotoprinter je het leven een heel stuk makkelijker kan maken. 

En eerlijk is eerlijk, ook ik had vooroordelen, zoals dat kost keiveel geld aan printerinkt en die kwaliteit is niet zo geweldig tot ik de resultaten zag van deze Canon printer. Echt, met mijn hand op het hart, suuuuuperkwaliteit. Je ziet geen verschil met een foto die afgedrukt is in een fotoprintstudio. En vooral, die printer luisterde naar mij en naar mijn gsm :-D. Gewoon via bluetooth doorsturen en hop 20 seconden later een foto in je handen. Bijna te mooi om waar te zijn :-D. Sorry voor mijn enthousiasme, maar als machines doen wat ze beloven en mij mooie dingen schenken dan kan ik daar keiblij van worden!

Het goede nieuws is dat ik een printer mag weggeven aan één van mijn lezers. Compleet met fotopapier en reserve-inkt zodanig dat je direct een tijdje doorkan. Daarvoor moetje gewoon naar mijn instagram gaan en dan kan je deelnemen aan de wedstrijd. Of je kan rechtstreeks op de pagina van Canon deelnemen aan de wedstrijd #mijnmooiste3 en zo nog een extra kans maken op een fotoprinter! Succes!!

Deze post kwam er via een samenwerking met Canon. Meer weten hoe ik tegenover samenwerkingen sta? Hier vind je alle uitleg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten