zondag 5 augustus 2018

Op Srprs-me roadtrip met kindersOf het spannend was? Zeker weten. Want het is maar een paar uur voor je vertrekt dat je enig idee hebt in welke richting je moet rijden. Noorden, zuiden, oosten, westen, alle windrichtingen zijn mogelijk. Het enige dat je weet is dat je tussen de 2 en de 4 uur zal moeten rijden om je bestemming te bereiken. En aangezien we een droge hete zomer doormaken in heel Europa lichtte ook de weersverwachting die je een paar dagen op voorhand krijgt toegestuurd geen tipje van de sluier. Maar dat is natuurlijk deel van de fun.

Benieuwd hoe srprs-me roadtrip werkt?

Je krijgt een link doorgestuurd van je eigen srprs-me account met daarop een aftelklok. Ondertussen krijg je ook een envelop toegestuurd met daarop een persoonlijke code. Eens de klok op nul staat kan je je code ingeven en zie je een eerste bestemming tevoorschijn komen. In ons geval: Nijmegen. Dat is natuurlijk nog niet de eindbestemming maar je kan wel al vertrekken :-). Daarna komt na een tijdje de tweede tip vrij wat in ons geval Groenlo was en als laatste krijg je de naam van de accomodatie waar je verblijft in ons geval het aparthotel Havezate Marveld.

Het fijne hieraan is dat je op een plek komt die je waarschijnlijk nooit zelf had uitgekozen. De Achterhoek in Nederland was niet echt een gebied dat op mijn radar stond maar dat mij heel aangenaam heeft verrast. Zoals het ontdekken van de Veluwezoom, een natuurpark waar wilde paarden lopen. Of ietsjes verder rijden het grote openluchtmuseum in Nederland waar we een heel fijne zondag doorbrachten met als kers op de taart onze retro foto uit 1910. Conclusie: waar bij het citytrippen de kans op een ontdekking net iets kleiner is (citytripwaardige steden zijn niet onuitputtelijk in Europa) is de kans dat je met het roadtrip concept ergens terecht komt dat je zelf nooit geboekt zou hebben vele malen groter. Dus ja! Dikke win voor srprs-me roadtrips met kinders!

Deze post kwam er in samenwerking met srprs-me. Benieuwd hoe ik tov samenwerkingen sta? Hier vind je alle info.

3 opmerkingen:

  1. Mogelijke bestemmingen voor een andere keer zijn misschien het Afrikamuseum in berg en Dal (in de buurt van Nijmegen), het Bijbels museum (heet nu anders denk ik ) ook daar in de buurt en in Drenthe het hunebeddenmuseum en het museum in Assen. En ben je wel eens in Hindeloopen geweest?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog nooit in de Achterhoek? Dan ben je denk ik ook vergeten om de flamingo's te zien bij Winterswijk of de oude steengroeve. En heb je wel pannenkoeken gegeten in ruurlo bij het kabouterpad? Of in t klimbos geklauterd... misschien nog maar een keertje terug?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Moet je zelf je activiteiten kiezen of zitten die ook bij de verrassing?

    BeantwoordenVerwijderen