donderdag 9 augustus 2018

SchoolpreppenIk weet dat we nog een paar weken te gaan hebben voordat het nieuwe schooljaar van start gaat maar ik weet ook uit ervaring hoeveel stress je kan besparen om op een lazy vakantiedag de Dreamland binnen te stappen om je schoolinkopen te doen. Geen volk in de winkel, ruime keuze, behulpzaam winkelpersoneel en een gerust gemoed omdat alles mooi op tijd in orde geraakt :-). 

Zeker als je een paar kinderen hebt die naar de humaniora gaan heb je wel een stevig lijstje te kopen, want dan is het gedaan met alles te krijgen van de school. Meer zelfs, je krijgt een gedetailleerde lijst mee waar alles per vak opgelijst staat. En dan telt het wel op. Ik denk dat ons Lola 8 mapjes nodig had. Maar zelfs het kaftpapier kiezen, je verliezen in het uitgebreide gamma stiftjes, pennetjes en schriftjes is puur plezier. Als ik hen bezig zag is het alsof ik mijzelf als 10 jarige terug door de winkel zie huppelen en mijn mama smeken om geurende pennetjes. Het feit dat Lukas en Ella een nieuwe boekentas mochten kiezen, hun oude boekentassen hebben het na 4 jaar jammerlijk begeven en ze wouden zooo graag een rugzak maakten dat ik alleen maar enthousiaste kinderen rond mij had :-)

En om één of andere reden is vers schoolgerief zoooo aantrekkelijk. Thuis gekomen gingen ze linea recta hun bureau en hun boekentas inrichten. Zie eens hoe proper die bureautjes waren :-) Nu hopen dat dit enthousiasme blijft aanhouden naarmate de maanden vorderen. Maar ik ben al lang genoeg mama om te weten dat we waarschijnlijk 15 september niet eens gaan halen :-D

Voor de nieuwsgierigen: Kato gaat in september naar het tweede middelbaar en volgt Moderne-Stem-Clil, Lola start haar eerst jaar Latijnse, Lukas en Ella gaan naar het vijfde leerjaar en Fee, mijn kleine rode duivel naar het tweede leerjaar. Time flies when you're having fun!!Deze post kwam er in samenwerking met Dreamland. Wil je weten hoe ik tegenover samenwerkingen sta? Check hier alle info.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten