vrijdag 24 augustus 2018

Op zeilkamp
Hupsakee, een zeilkampje voor mijn kinders. En dan nog bij de pro's in Friesland. Je moet twee maanden vakantie overbruggen of je moet het niet :-). En dat mijn kinderen liever nog een weekje extra waren gaan varen dan naar huis te moeten gaan neem ik op als een compliment, die zijn gewoon keihard de vakantie van hun leven aan het beleven.

De zeilschool waar ze naartoe gingen ligt helemaal in mooie Friesland. Het Garijp, en daar weten ze waar ze mee bezig zijn, al jarenlang zijn ze een referentie in het organiseren van zeilkampen. Met hulp van een bende enthousiaste monitoren krijgen de kinderen de eerste kneepjes van het zeilvak onder de knie. In die mate dat zelf ons Fee (die zeven is) ook al direct mee het water op kon. Zei ik al dat mijn kinders enthousiast waren? Alle vijf, zonder uitzondering. Misschien moet ik ook eens een kampje volgen. Ooit, als ik tijd heb :-D

En het feit dat ik deze mooie foto's kan delen is omdat de facebookpagina van de zeilschool elke dag geupdated wordt met een lading nieuwe zeilfoto's! Zo fijn :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten