maandag 31 augustus 2015

Klaar voor het nieuwe schooljaar!
Kleren voor de eerste schooldag: check. 
Boekentassen: check
Brooddozen, drinkbekers en fruitdozen: check, check,check
Alleen nog morgenvroeg een vers brood halen bij de bakker en boterhammekes smeren en mijn kinderen zijn klaar voor het nieuwe schooljaar. 
Juffen van de 2 de kleuterklas, het 2 de studiejaar, het 4 de studiejaar en het 5 de studiejaar: Here we come! En mijn agenda staat volgende week volgeboekt met infoavonden :-)

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleurrijke gezellige boel bij het zien van deze foto's! Hup naar een fijn schooljaar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleurrijke gezellige boel bij het zien van deze foto's! Hup naar een fijn schooljaar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zou nog zin krijgen om naar school te gaan bij het bekijken van deze foto's. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bewonder je ijver. Ik stel alles uit tot morgenvroeg (maar moet niet gaan werken morgen) en ik weet nu al dat ik me dat ga beklagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh yes! Phéline heeft ook de bovenste boekentas van Jeune Premier. We werden er verliefd op de eerste keer toen we hem zagen. Ze vroeg toen heel erg lief of ze nu een echte boekentas kreeg nu ze naar het eerste leerjaar mocht. Mijn agenda staat ook alweer vol met weekopeningen, info-avonden, hulp bij schoolevenementen ed. Hiep hoera voor het nieuwe schooljaar!

  In ieder geval: ik wens je kindjes (en jezelf, uiteraard) een spetterende één september toe! Hopelijk kijken ze er allemaal even erg naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie zijn er allemaal klaar voor!Succes voor vandaag en de rest van het schooljaar.Hier moet de zoon pas om half 3 op school zijn,de dochter start de 21ste aan de Universiteit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. (poging twee tot reactie;p. Daar ging wat mis) Ahh ik vermoed dat je op een sombere dag nog met een big smile deze kamer in loopt! wat een kleurrijke gezellige fleurige boel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. (poging twee tot reactie;p. Daar ging wat mis) Ahh ik vermoed dat je op een sombere dag nog met een big smile deze kamer in loopt! wat een kleurrijke gezellige fleurige boel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt!! Die witte kast vol kleurrijke spullen. I LOVE!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kan jij mij wat meer info geven over jullie kastensysteem? Ik droom al over de inrichting van onze extra ruimte en zou de opties van dit soort kast willen bekijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen