donderdag 24 september 2015

Beelden van een groot gezin

Met deze keer de maand september...grappig om te zien dat de foto's al direct wat donkerder zijn, de kids pulletjes dragen en gezellig onder dekentjes liggen als ze naar televisie kijken. De herfst heeft duidelijk samen met de schoolroutine weer zijn intrede gemaakt.
Ps: zoek het boze kindje :-)

16 opmerkingen:

 1. ik moest zo lachen met dat boze kindertje. Herkenbaar, komt in mijn gezin met 2 kinderen ook regelmatig voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jaloers op je grote gezin, lijkt mee heerlijk zo veel schatjes van patatjes in huis.
  Al worden ze ook wel eens boos natuurlijk, maar dan heb je er nog 4 die niet boos zijn (het is wel heftig als ze om de beurt of allemaal samen boos zijn :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoorde je ook op de radio bij Hautekiet,.....en nu ik je volg op Instagram, mijn respect wordt steeds groter, ik heb een puberzoon en ik heb soms al het gevoel dat het druk is :-) en als ik hier dan lees dan denk ik, wat zeur je,.....jij straalt gewoon, mooi om te zien!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuke complimentjes :-)
   Maar maak je geen illusies, is hier zeker niet altijd rozegeur en maneschijn hoor.

   Verwijderen
 4. Lola boos, dat heb ik nog niet gezien :-) Toevallig vandaag haar tekstje in Elliot zijn vriendenboek gezien: "Beste Elliot, dit is van mij, dit breng ik reuzenblij! Je blijft mijn vriend altijd! Als ik ooit zeg van niet dan krijg ik echt spijt!" KEILIEF!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. tja boze kindjes komen overal wel eens voor,hé! Leuke foto's... en zo kleurrijk ook al is het herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmmmm.....zo ziet mijn huishouden er uit met twee kinderen....(vooral die speelgoed foto)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zalige foto's! En die speelgoedkast is gi-gan-tisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zalig die foto's !!!
  Wat een prachtig huis hebben ze gemaakt ! Mijn zoontje vraagt zich af of dat met lego of duplo is ?

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik lees nog altijd met veel plezier je posten...
  Nog steeds vindt ik het heel knap ...hoe jullie alles zo perfect organiseren...en heel veel ondernememen met de kids.
  Petje af hoor!

  Fijne Zondag,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik denk dat ik het boze kindje gevonden heb aan de ontbijttafel ;-)
  leuke plaatjes!
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen