zondag 27 september 2015

Het jonge keukengeweld van VlaanderenStel je voor: je krijgt telefoon, ze vragen of je de volgende avond vrij bent en of je zin hebt om aan te schuiven aan de tafel in het pop-up restaurant van het jonge keukengeweld van Vlaanderen...Dat was dus exact de boodschap die er vorige week donderdagmiddag op mijn voicemail stond.
Ik was eigenlijk niet vrij, er was maar één plaatsje vrij, het startuur was supervroeg en ik had nog geen idee hoe ik mij ging regelen maar dat zou ik wel oplossen. In ieder geval ik liet weten dat ik er ging zijn, regelde wat er moest geregeld worden en ik heb het mij niet beklaagd. Het werd een gezellig avondje met medebloggers, ongelooflijk lekker eten (culinair orgasme you know :-)) en weer een heleboel mensen die ik heb leren kennen. Ongelooflijk bedankt Toerisme Vlaanderen en Studio Brussel voor deze heerlijk intense smaakervaring!

7 opmerkingen: