dinsdag 8 september 2015

Over bloemetjes en bijtjes in de Kruittuin

Je zou bijna geloven dat we in Berlijn zitten, of in Antwerpen, of in Brussel of misschien zelfs Luik maar neen,  niets van dit alles, dit is gewoon Vilvoorde. Meer bepaald de tuin van mijn geliefd kruitfabriekske. Compleet met volkstuintjes, insectenhotels en een ellenlange picknicktafel. Ok, ik ben misschien bevooroordeeld aangezien mijn zusje dit 2 jaar geleden had gedroomd, het hele concept heeft uitgedacht om dan met hulp van heel veel fantastische mensen dit te kunnen realiseren. Maar zelf moest ik een gewone voorbijganger zijn en helemaal geen link hebben met de initiatiefnemers dan nog zou ik mijn hart verliezen aan dit concept. Dus lieve mensen, als jullie in de buurt zijn check de site van de kruitfabriek, kijk welk evenement er te doen is (afterwork party's, brunches, vintage markten,...) en kom gewoon af. Kans is groot dat ik op het terras een latte aan het drinken ben ;-)

12 opmerkingen:

 1. De kruitfabriek, da's inderdaad een aanwinst voor de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben jouw zus nu een tijdje aan het volgen op instagram en vind het enorm inspirerend wat ze doet! Spijtig dat het voor ons nogal ver weg is maar ik ga er zeker eens een keer een uitstapje rond plannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me heel tof! Wat een knap initiatief van je zus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als het wat dichter was: direct! Het ziet er heel gezellig uit. Een beetje zoals DOK bij ons :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Is inderdaad een aanwinst voor de hele buurt, gelukkig komen er meer en meer van deze initiatieven in de steden! Dat het ook nog jouw zusje is die deze inzichten heeft... creativiteit zit in de familie blijkbaar... volgens mij zijn jullie ouders kunstenaars of zo ;-) .... Leuke foto's ook al weer... ik onthoud vooral dat tijm blijkbaar goed is tegen een kater... gaan we een keertje uitproberen.. ik start vanavond met gin-tonc-tijm ... cheers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er inderdaad een hele toffe plek uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, zo'n tof initiatief! Mijn kleine pruts is er nog iets te klein voor, maar ik weet nog wel enkele andere kadees die met veel plezier hun handen zullen vuil maken :) tnx voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heerlijk uit... Lijkt inderdaad wel een stukske Berlijn vlakbij huis.

  BeantwoordenVerwijderen