maandag 28 september 2015

De zwembadautoHet is eens iets anders: zwemmen in een auto. Compleet met verwarming, kleedhokjes en een wasdraad :-). Deze ongelooflijk coole auto stond geparkeerd aan de Kruittuin en dat op een stralende zondagse nazomerdag. Meer hadden mijn vijf kids niet nodig om in hun zwemkleren te schieten en de auto in te duiken. En drie keer raden waar mamavanvijf zat terwijl die vijf hun te pletter aan het amuseren waren...kleine tip: iets met een latte en een terras :-)

19 opmerkingen:

 1. Wat een idee zeg!En groot gelijk dat jullie genieten,elk op de gepaste wijze ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toen ik deze foto gisteren op je IG zag verschijnen, verscheen er spontaan een lach op mijn gezicht! Zo origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dacht eerst ff dat het een geintje was maar echt, wat coooool!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo koddig! Dat had ik nu echt nog ooit gezien. En een latte en een terras, dat mag er ook zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gerief jong, die Kruittuin. Ik moet daar ook ne keer naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag hem in het nieuws ! (zonder jouw kids erin)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Check: RENAULTVATION

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.523801981108407.1073741842.250658858422722&type=1

  kan je me de HR foto's bezorgen? dank je

  ruben@bolwerk.be

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg...zo liet mijn moeder het balkon (4 hoog) vollopen vroeger...Dan plensden we daar.
  Heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen