zondag 24 januari 2016

Beelden van een groot gezin
De eerste beelden van een groot gezin van het jaar 2016 :-).
Met deze maand heel veel feestjes van nieuwjaarsfeestjes tot drievoudige verjaardagsfeestjes. En aangezien ikzelf niet alleen een groot gezin heb maar zowel ik als papa van vijf uit een groot gezin komen is er altijd volk genoeg om mee te feesten.
En voor de rest beelden van Lukas die doodgelukkig is en de rest van de wereld vergeet omdat het zijn beurt is om op de Ipad te spelen,  iedereen samen op de zetel naar Star Wars aan het kijken, een doodgewone zondagmorgen met heel veel was, een alternatief droogrek, papavanvijf en Fee die Star Wars naspelen, en een Feetje wiens oogjes precies net te zwaar waren om wakker te blijven, net als het haar beurt was om op de Ipad te spelen...hoe unfair kan het leven toch zijn eh :-):-):-)

En we gaan de challenge weer aan. In 2015 hield ik het een jaar vol. Eens kijken of het in 2016 ook gaat lukken. Klik hier als je de vorige edities wilt zien.

16 opmerkingen:

 1. Mooi foto-verslag. Vooral de wasmanden waren mij opgevallen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je het ook dit jaar volhoudt, want ik ben gek op jouw beelden van een groot gezin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. was die droogt op een trapladder die duidelijk gebruikt is om het huis te schilderen ... looks familiar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ga er vanuit dat je het gaat lukken, ik kijk er alvast naar uit!!
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer fijn voor ons dat we mee mogen genieten van jouw beelden van jouw gezin.Die laatste foto ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heerlijk! foto's van wasmanden en een vloer vol speelgoed! Als mijn huis zo is word ik er gek van maar bij een ander ziet dat er altijd supergezellig uit!:)) Ik hoop dat je het verder volhoudt want ik kijk er telkens naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supertoffe foto reeks.
  En die foto's zien er met veel speelgoed én dekentjes ook altijd zo tof uit. Bij ons lijkt het dan meer op een 'stort'. Misschien moet ik ook maar eens aan veel kleurtjes doen in plaats van warme aarde tinten! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel leuk!! ik hoop ook dat je de challenge volhoudt, want ik vind die posts altijd geweldig om lezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat maak je toch mooie, heldere, lichte foto´s! En jullie huis is zo kleurrijk, echt heel gezellig en daardoor heel leuk om mee te kijken!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jouw tekeningenmuur heeft me geïnspireerd maar waarmee bevestig je ze?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jouw tekeningenmuur heeft me geïnspireerd maar waarmee bevestig je ze?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super om te zien wat jullie met het huis hebben gedaan! Jonathan Bruyninckx

  BeantwoordenVerwijderen