dinsdag 5 januari 2016

Kampen planningNog maar net terug uit vakantie of we beginnen al vooruit te kijken naar de volgende. Met het begin van het nieuwe jaar staat dan ook steevast de zomervakantie planning op de agenda. Vijf kids en acht weken schoolvakantie...ik moet jullie niet vertellen dat dat enige organisatie vraagt. Elk jaar opnieuw weer een puzzel van oma's en opa's, jeugdbeweging- en sportkampen, speelpleinwerking en de gezinsvakantie. Je kan er dan maar beter vroeg bij zijn als je genoeg plaatsen wilt hebben. En aangezien onze kinderen zich vorig jaar ongelooflijk goed hebben geamuseerd staat ook dit jaar Het land van Ny op het programma. 
Ik kreeg ook een heleboel vragen in mijn mailbox over de blogpost die ik reeds in augustus over het land van Ny schreef dus hieronder nog wat extra uitleg:
Het land van Ny wordt gerund als en hecht familiebedrijf en naast het boerderijwerk worden er op de kasteelhoeve ook kinderkampen georganiseerd. Het zijn kampen waar ik mijn kinderen met gerust hart een week achterlaat (dit jaar voor het eerst ook ons Fee) om ze te laten genieten van de Ardense buitenlucht. Een team enthousiaste monitoren houden de kinderen de hele dag verantwoord en creatief bezig en elke dag krijgen de kinderen vers biologisch eten voorgeschoteld. Mijn kinderen zijn in ieder geval grote fan en gaan deze zomer met veel plezier terug! En ik denk dat dat het beste bewijs is dat het daar plezant moet zijn :-)

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het al bijna spijtig dat ik zelf niet kan inschrijven ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes met de planning!Hier zijn ze oud genoeg om alleen te blijven als ik werken ben.

    BeantwoordenVerwijderen