donderdag 14 januari 2016

DIY betonnen kandelaars


Ik ben al jaar en dag fan van beton. Ik blijf het een fantastisch materiaal vinden maar had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat het ook een heel eenvoudig materiaal is om zelf mee aan de slag te gaan.
En als ik zeg eenvoudig...dan is het ook eenvoudig. Zo kennen jullie mij ondertussen al :-). Geen ingewikkelde tutorials of fijn werk...het enige dat je nodig hebt is betonmix, water, lepel, yoghurtpotjes en kaarsen.

1. Beton mixen met het water (verhouding volgen die op de zak staan)
2. Yoghurtpotjes vullen en kaars erin zetten. 
3. Even vasthouden en dan zorgen dat de kaars mooi blijft staan
4. Beton 24u laten uitharden
5. Yoghurtpotje eraf snijden.
6. Klaar!

Succes!

7 opmerkingen:

  1. Echt tof, he, beton! Als de verbouwingen hier ooit gedaan zijn, wil ik er ook interieurspulletjes in maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk! Ik zag die DIY al een paar keer op pinterest passeren en twijfelde elke keer of ik het ook eens zou wagen om creatief te zijn met beton... Nu ik jouw leuk resultaat zie moet ik het toch maar overwegen :)

    BeantwoordenVerwijderen