zaterdag 2 januari 2016

Beste wensen voor 2016

En zoals het betaamt bij het begin van een nieuw jaar schrijf ik ook voor jullie lieve lezers mijn nieuwjaarsbriefje met mijn goede voornemens...

2016...het jaar waarin ik hoop te mogen blijven verder genieten van mijn prachtig vijftal en waarin ook dit jaar voor hun een jaar vol gelukkige momenten, warme gezellige avonden, boeiende gesprekken, uitdagende leermomenten en overwinningen mogen zijn maar ook een jaar waar ze mogen vallen en falen om daarna, na een dikke kus en knuffel weer verder te kunnen gaan.

2016...het jaar waarin ik hoop het evenwicht te kunnen blijven vinden tussen mijn persoonlijke ambities en mijn gezin. Waarin mijn grootste uitdaging zal worden om 'in-the-moment' te leven en niet steeds vijf stappen verder te plannen...en waarin ik hoop dat er in 2016 af en toe free time zijn...

2016...het jaar waarin ik mijn verantwoordelijkheid wil opnemen in onze maatschappij door een kritische, open-minded, positieve en constructieve medeburger en consument te zijn, die zich niet laat leiden door de waan van de dag, het fatalisme of negativiteit in de media of de gemakzucht van de gratuite en gemakkelijke excuses, om mijn eigen gedrag/voetafdruk/koopgedrag niet onder de loep te moeten houden.

2016...het jaar waarin we verbouwingen van tuin, keuken en badkamer hebben gepland, er leuke reisjes geboekt zijn, ik meer boeken wil lezen, ik aan het trainen ben om de 10 miles te lopen, ik meer wil genieten van het cultuuraanbod in ons landje en ik mijn fotografie skills wil aanscherpen.     

2016...het jaar waarin ik 5 jaar aan het bloggen ben. En waarin ik hoop jullie op even talrijke en regelmatige basis te mogen blijven verwelkomen op mijn blogje om jullie met plezier een kleine inkijk te geven in onze drukke, hectische, gezellige, kleurrijke leven.

En last but not least...2016...het jaar waarvan ik hoop dat het ook voor jullie mooie, fantastische en geweldige momenten in petto heeft! THIS IS YOUR YEAR TO SPARKLE!! ENJOY!

14 opmerkingen:

 1. Dankjewel! Meer van 't zelfde in return en nog zoveel meer! Ik kijk uit naar jouw nieuwe jaar in de blogosphere.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idem dito, Anne. Alle geluk gewenst! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik wens je toe dat je al je mooie wensen ook kunt verwezenlijken! Merci voor jouw wensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je de helft van je voornemens waar kan maken dan heb je dat goed gedaan want het is een hele rij ;) Ik wens jullie alles wat wenselijk is maar toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat alles ook mag lukken. Alle goeds voor 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankzij je lieve mama, ben ik een héél trouwe lezer van je blog.
  Beste wensen én een goede gezondheid voor jullie, allemaal!
  Une bonne continuation, ik geniet ervan.

  Christine uit Zuid-West-Vlaanderen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi neergepend die wensen van jou. Ik hoop mee dat ze één voor één mogen uitkomen.
  Ik wens jullie alvast een sprankelend 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie voornemens - veel geluk ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amai, mooie vooruitzichten en voornemens... Ik wens je dan ook veel succes en geluk dit jaar! En uiteraard blijven we hier lezen hoe het met jullie gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, die van de verantwoordelijkheid opnemen in de maatschappij vind ik heel mooi verwoord. Dat was ook mijn voornemen, heb het alleen wat anders geschreven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie voornemens, het beste voor jullie in 2016!
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen