zaterdag 22 oktober 2016

Beelden van een groot gezin
Omdat binnenkijken oh zo leuk is een nieuwe reeks van beelden van een groot gezin in de maand oktober.  Met verjaardagsfeestjes en een schattige Pippa, een kapotte vaatwasser (en droogkast), rommelige kamers en bureaus, gezellige ontbijtjes en televisiemomenten, vallende blaadjes en winterjassen, leuke puzzels, skatende jeugd en een mobiel kapsalon in mijne living. Enjoy <3

11 opmerkingen:

 1. Een ongeluk komt nooit alleen. Al zou ik liever zonder droogkast zitten, dan zonder afwasmachine :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk om bij jullie binnen te kijken... Over de rommel in de kamers heen kijken... zal ik doen ! Daar zal mijn dochter me dankbaar om zijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh die foto waarop je dochters achter elkaar zitten en mekaars haar doen, gewoon schitterend!! :-) En wat valt het op dat je zoon zo is gegroeid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hou ik van die foto met die rommelige kamer. Het relativeert zo hard de rommelige kamers in ons huis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ken de namen niet van je dochters maar het meisje met het blauwe jasje is echt een kloon van jou!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk zeg deze foto's!!! Inderdaad, binnen kijken is zeker even leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het verschil met mijn thuissituatie (geen kinderen, wel een hond en een kat) kan niet groter zijn maar juist daarom vind ik het zo leuk om bij jullie binnen te kijken. Het lijkt altijd zo'n gezellige drukte! Als ik nog van gedachte verander en toch voor kinderen zou gaan, wil ik er ook wel een heleboel (graag een vijfling dan, anders ben ik nog wel een poosje zoet met al dat zwanger zijn ;-)).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit blijft toch mijn favoriete rubriek. Altijd weer zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook mijn favoriete rubriek. En zeker als je die rommelige bureaus ziet. Meestal passeren op het wereldwijde web enkel foto's van mooie en opgeruimde kamers. En dan vraag ik me af of het alleen bij ons zo is, maar nee dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supermooi huis!
  2 vraagjes: waar vind je die leuke plakfolie? en dat betonnet in je hal (VTwonen), hoe bevestig je die aan de muur? :-)
  Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen