zaterdag 26 november 2016

Funny oatmeal faces
Omdat het geluk in simpele dingen zit zoals samen ontbijten en grappige gezichtjes maken op de havermout.  Momenten waar ik intens gelukkig van word en waar ik een grote rode strik wil rondknopen...om dan, op dagen dat het allemaal wat moeilijker gaat, weer boven te halen en te beseffen dat deze momenten, de moeilijke altijd weer overtreffen.

5 opmerkingen:

 1. Hoe heb je ze in godsnaam aan de havermout gekregen? Zelfs een lichtbruine boterham met choco gaat er hier niet in, moet wit zijn. Ik kijk altijd afgunstig naar plaatjes waar moeders hun kinderen zo gezond kunnen laten eten! (ze eten wel veel fruit en groenten hoor, gelukkig wel ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier was havermout ook absoluut geen hit bij de oudste zoon, maar ik ben het toch af en toe blijven voorschotelen (soms van moeten bij gebrek aan brood 's ochtends, oeps) en ja, dan was het soms met lange tanden en slechts een paar happen. Dan gaf ik vaak wat extra fruit mee naar school om te compenseren. Maar het heeft geloond, vanochtend vroeg hij zelfs een extra portie! Gezichtjes maken met fruit en rozijntjes helpt ;) De andere twee zonen van 2,5 en 1 hebben er geen probleem mee, maar zij krijgen/kregen dit ook soms voorgeschoteld in de kribbe als vieruurtje. Bij de oudste was dit niet (andere kribbe). Dus, niet te snel opgeven ;)

   Verwijderen
 2. Wat lekker en gezellig ziet dat eruit! Leuk idee die gezichtjes.Hier ook een kind wat dol is op pap (en fruit ;-)) dus ik ga dit idee eens proberen.

  Veel plezier met het verzamelen van de mooie momenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een heerlijkheid, hier ontbijten wij vandaag ook heerlijk Samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig gevonden! Bij ons zijn vooral de jongste 2 fan van havermout, wel enkel koud, warm lusten ze het niet.

  BeantwoordenVerwijderen