donderdag 28 december 2017

Magische namiddag in de kerstvakantie
Ooit, in de pre-netflix tijden waar ik ben in opgegroeid hadden wij bij ons thuis de hele reeks videocassettes Disney Sin-along-songs. Geen idee of iemand van jullie dit (nog) kent maar dit was een soort van verzamel videocassette met een tiental verschillende ondertitelde Disney songs zodanig dat ik goed kon oefenen als kleine Ariël of Belle. Youtube avant la lettre met andere woorden. Ik vond zelf nog een fragmentje terug. En dat werd bij ons thuis grijs gedraaid, wel ten verstaande dat je de cassette elke keer opnieuw helemaal moest terugspoelen :-).

Dus toen ik de kaarten van Disney in concert zag, twijfelde ik geen moment. Ik trommelde mijn mama op en mijn kroost en we genoten van de heerlijke nostalgische middag vol prachtige live muziek en geef toe...the circle of life...daar blijf je toch kippenvel van krijgen? En van de slag wouden de kinderen weer Disney films bekijken in plaats van naar Dylan Haegens te kijken :-D. Al ben ik wel stiekem blij dat hun favoriete prinsessen Mulan en Pocachontas zijn ipv Sneeuwwitje of Assepoester ;-)

Ps: foto's zijn gsm kwaliteit....concertfotografie, het blijft toch een serieuse uitdaging :-D

1 opmerking:

  1. Grappig, Ik gaf mijn broer en vriendin op Kerst 2 tickets cadeau voor Disney In Concert. En ze vonden het heeeerlijk mooi!! Stiekem vind ik het nu spijtig dat ik voor mezelf ook geen tickets kocht, haha :D

    BeantwoordenVerwijderen