dinsdag 12 december 2017

Voor de bloggers en instagrammers onder jullie...dit gaat 2018 zoveel mooier maken

Ik ben altijd zo nieuwsgierig bij sommige foto's hoe mensen die met hun gsm kunnen nemen. Want ook al heb ik niet het laatste nieuwe model (wie kan dat in hemelsnaam volgen) toch denk ik niet dat ik een slechte camera heb op mijn smartphone. Maar mijn zoommodus of mijn wide functie blijven toch beperkt.

En aangezien ik dagelijks foto's trek met mijn gsm probeer ik toch wat te lezen over smartphone fotografie. En dan merk ik dat kleine tips soms een wereld van verschil maken. Zoals welk fotobewerkingsprogramma gebruik ik best (voor de nieuwsgierigen: VCSO, Afterlight en Snapseed) maar dus ook de overtuiging dat externe lenzen echt de max zijn. Zoals de Black Eye Lens waar ik dus kei enthousiast over ben. Voor de prijs van een gemiddeld kerstcadeau liggen de coolste foto's binnen handbereik met elke smartphone. Dertig euro en je maakt macrofoto's die te evenaren zijn met dure lenzen voor spiegelreflex camera's. Ik ben alvast verkocht. De lenzen zitten standaard in mijn sjakosj! Watch out Instagram :-D

Enne...mijn kroost heeft precies allemaal dezelfde kleur ogen :-D

Ps: deze post is niet gesponsord door Black Eye Lens. Just telling you...ik ben gewoon mega enthousiast en wou dit delen!!!!

10 opmerkingen:

 1. Ella is nummer vier in het rijtje ogen, "want sinds Lissabon zit er wat blauw in" :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is uitverkocht, oops! Wel goeie tip :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Nies Cools, goed nieuws: de lens is terug beschikbaar en leverbaaar voor kerst ;-)
   Groetjes, Decovry.com

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze lens is terug beschikbaar en leverbaar voor kerst!
   Groetjes, Decovry.com

   Verwijderen
 3. oooh super! nu weet ik meteen waar ik mijn tienerdochter mee een plezier kan doen! (en ikzelf ook!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tip, bedankt! Ik zie dat de lens uitverkocht is op Decovry, ken je toevallig de naam van deze lens van Black Eye, Anne, dan kan ik ze misschien ergens anders vinden. Op de boekenbeurs kocht ik het boek “Snap! Fotograferen met je smartphone” van Anki Wijnen. Ik hoop hem met de kerstdagen te lezen en er ook nog wat tips uit te halen. Misschien ook nog een ideetje voor onder de kerstboom?
  https://www.instagram.com/ellen_woont/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig ook die foto's van die oogjes :-) Je hebt me op een idee gebracht wat betreft camera's en tools (ik plaats gewoon, bewerk niet eens na... schaam)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als we kunnen raden welke ogen van welk kind zijn; maken we dan kans om zo'n lens te winnen? ;-p grapje! Toffe tip sowieso!

  BeantwoordenVerwijderen