zondag 10 december 2017

Sinterklaasje kom maar binnen!
Een beetje later dan normaal, maar Sinterklaas is gelukkig ons huisje niet voorbij gereden :-). Nu is het wel zo dat er ondertussen nog maar ééntje van de hoop hier gelooft in sinterklaas. Dus dan kan je al iets flexibeler zijn :-) en Fee die zei...Sinterklaas geraakt niet overal voor 6 december dus bij ons komt hij een beetje later. En daarmee was de kous af. Flexibiliteit...je kan er niet jong genoeg mee beginnen :-)

Dit jaar hadden we het plan opgevat om de speelkamer, die in connectie staat met onze keuken om te tunen in een teenager chill out multimedia space. Want het inpalmen van onze woonkamer voor al dat schermen gedoe, ik had het er zo mee gehad. Dus dit jaar bracht de sint een televisietoestel (oh my god....nu zijn wij zo een familie met 2 tv's :-D) en een Nintendo switch waar de kinderen al zo lang achter vroegen. Kinderen zot content! En inderdaad, ik had puzzels en houten treinen kunnen geven (voor zover dat we dat nog niet al hebben), maar de realiteit heeft mij al wat nederigheid bijgebracht...we leven in een multimediawereld en dat zal nog wel effe zo blijven. Dus ja...weer wat schermen bij in mijn huis en vooral oplaad plaatsen voor al die devices. De sint bracht zelf een eerste (übercool!) programmeer boek.

Maar toen ze de volgende dag wakker werden en ze zagen dat er sneeuw lag buiten die bleef liggen dan waren de schermen ineens het laatste waar ze nog aan dachten. Dus ja ik heb er vertrouwen in, ook deze connected generatie komt goed terecht!


1 opmerking:

  1. Leuk om jullie huis weer eens vanuit een andere hoek te kunnen zien. In mijn gedachten was jullie speelkamer een afgesloten kamer. Echt tof zo! En altijd leuk om jouw sinttips te lezen en zien.

    BeantwoordenVerwijderen