zaterdag 25 juli 2015

Beelden van een groot gezin

Met deze maand vooral bagage maken voor het chirokamp en dan vooral het tekenen van alle kledingstukken. (34 onderbroeken, 34 paar kousen, 15 broeken, 4 toiletzakken, 4 zaklampen, 4 slaapzakken 4 jassen, 4 veldbedden,...) Gelukkig hadden we handige naamlabels en kon ieder kind met zijn vel naamlabels zelf al zijn gerief tekenen, zodanig dat al die vuile was zijn weg terug naar mijn machien kon vinden. Want stel u voor dat mijn wasmachien niet gevuld zou geraken, ik zou niet weten wat gedaan :-)

16 opmerkingen:

 1. Fris gewassen in de zetel, ik kijk er naar uit. Morgen is het mijn beurt om het wasmachien te laten werken. En 't zal nodig zijn, ik denk dat ik Fee ook moet laten weken! 10 dagen tentenkamp op een wei zonder beek! Ja zeg, mama, wij kunnen ons gewoon niet wassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die wasmachine en droogkast zijn tof gepimpt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat word ik toch vrolijk van al die kleurtjes! :-)
  Van hoe oud mogen de kinderen eigenlijk mee op chirokamp?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog altijd een grote fan van je gepimpte wasmachine!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zijn weer foto's om blij van te worden hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je foto's zeer mooi. Tof al die kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je foto's zeer mooi. Tof al die kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je foto's zeer mooi. Tof al die kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Amai dat is het een en ander om klaar te zetten als ze op kamp gaan.Maar als die terug komen gaat uw wasmachine overuren draaien...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ben ik even blij dat onze kinderen op kamp gaan hààtten! Nu ze groot zijn, gaan ze alleen op reis. Wij -de oudjes- blijven lekker thuis, bij de dieren. En dat geeft dan weer dat ik niet van iedereen tegelijk de was toegeschoven krijg, maar in stukjes. Het geeft wel een heerlijk gevoel als heel die nest weer netjes gewassen en gestreken in de kasten ligt he.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gaan die allemaal tegelijkertijd op kamp? Dat was 'in onzen tijd' niet precies. Het waren er dus maximaal twee samen (van dezelfde tak dan) met hier en daar eens een paar dagen overlap. Een heel gedoe en mijn ouders waren dus zelden echt kindvrij, maar voor de wasmachine was het werk dan ook wel meer gespreid. ;-)
  Prachtige foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Keileuke wasmachine en droogkast; grote fan en maakt die taak eens zo tof

  BeantwoordenVerwijderen