donderdag 2 juli 2015

Tattoo-funOm één of andere reden vind ik het ongelooflijk cool als mensen een tattoo laten zetten. Toch als het een mooie is :-). Het meest ben ik onder de indruk van het lef dat ze hebben. Je moet het maar durven een tattoo laten zetten die de rest van je leven blijft staan. Mij lukt het in ieder geval niet, ik heb koudwatervrees. En wetende dat ik geen enkel kledingstuk/juweel/schoen of sjakosj bezit die meer dan 10 jaar oud is bevestigt ook dat ik veel te wispelturig ben for the real thing. Gelukkig bestaan er tijdelijke tattoo's en kan ik mijn hartje ophalen in de shop van Mon tattoo.
En na mijn kinderen die al fan waren van de plakvariant ben ik nu ook bekeerd. Zeker in de zomermaanden.

10 opmerkingen:

 1. Een collega van mij heeft zo'n zwaluwen op haar pols staan. Mooi, maar ik zou mijn polsen niet snel laten tatoeëren, om de redenen die jij aangeeft. Ik heb wel plannen voor een tattoo, maar voor op mijn rug, want van mij hoeft niet heel de wereld dat te weten. Misschien moet ik eens oefenen met een plaktattoo. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als er één ding is waarvan ik zeker weet dat ik het nooit of te nooit zal laten doen is het een tattoo laten zetten. NOOIT!
  Ik laat het ons kinders wel zetten. Zo van die neps, maar als onze oudste ook maar laat waaien dat ze misschien een tattoo wil laten zetten kan ik het me bij deze toch niet laten mijn mening daarover te verkondigen (wat ik hier niet ga doen!).
  Ooit heb ik wel ALS het er één was waar ik 100% achter stond, maar die is er dus er nooit van gekomen.
  In de loop van de jaren heb ik er veel gezien bij vrienden en familie, maar nooit heb ik het gevoel gehad: 'Dat wil ik ook!'
  Ik ga tattooloos sterven. Alleen de littekens van het leven: daar streef ik naar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Efkens toch nog zeggen. Dat is sommige bij anderen echt wel mooi vind. Er zijn schone tattoo's. Alleen niet voor mij.

   Verwijderen
 3. ik heb een aantal echte tattoo's,
  maar die plakversies zijn zalig!
  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave! HIer ook vrees dat ik het straks zat ben. Al zijn die zwaluwen echt zó mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zo cool dan :) Ik heb er 4 echte en nog geen seconde spijt gehad. Ze zijn een deel van mij. Maar ieder z'n mening en ieder z'n goesting. Plaktattoos zijn een goed alternatief en net zo cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n nep tatoo zie ik wel zitten,een echte daar en tegen niet,ik val al flauw bij de dokter met bloed trekken of als ze mijn zoon moeten naaien,nee op dat gebied gene held en verder vind ik het alleen mooi en cool bij een ander,zou dat rap moe gezien zijn vermoed,mijn eigen kennende.Maar ik ga toch eens kijken voor zo'n nep tatoo,je hebt er ook in het goud of zilver,lijkt me wel leuk als je naar een feestje gaat.Op mijn werk mag een tatoo enkel als je niet zichtbaar hebt en anders moet ze afgeplakt worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb eentje op m'n schouderblad, al meer dan 20 jaar. Vanochtend nog keek m'n neef raar op, die wist niet eens dat ik één had! Dus ik wil er geen om mee te koop te lopen. Mijn man heeft bij wijze van afscheid van een zeer zware periode in zijn leven, een tattoo op z'n onderarm laten zetten. Iedere tekening dat erin verwerkt is, heeft een betekenis. Maar ik zou zoiets nooit doen, een hele onderarm vol! Hij heeft nog 2 'jeugdzonden' op z'n schouders, van laaang geleden. Ofwel gaat hij ze opnieuw laten inkleuren (met de jaren vervaagt dat, net als je haarkleur hihi) ofwel laat hij ze weglaseren want dat kan dus ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waar kan je die kopen , het lijkt mij wel leuk om zo eentje te zetten .

  BeantwoordenVerwijderen