zondag 5 juli 2015

Waterpret aan de Cargo zomerbar in AntwerpenHittegolf in de stad, jongen en meisjes lopen door de straten, lekker uitgelaten...naar de Cargo Zomerbar in Antwerpen voor de nodige verkoeling :-) Gelegen in het vernieuwde Park Spoor Noord, wat een echt staaltje van vernieuwende stadsarchitectuur is. Je kan er genieten van parasols, speelfonteinen, lekkere drankjes en een grote speeltuin. Prachtig om te zien hoe jong, oud, arm, rijk, autochtoon allochtoon, dik, dun, groot en klein er kunnen van qualitytime met hun vrienden en of familie zonder zich te moeten opsluiten in hun tuintjes met een draad rond. Ik hoop alvast uit de grond van mijn hart dat er nog heel veel van zulke projecten zullen volgen in onze steden. Ik kom ze met plezier allemaal één voor één uittesten :-)

Ps: Je kan er ook elke zondagochtend brunchen!

8 opmerkingen:

 1. Ik zat er vorige zondag ook (weer), echt één van mijn favoriete hang-outs in de zomer. Love it. (En de pizza!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, zalig daar! Eén keer buiten yoga gedaan en paar weken geleden waren de reuzen daar, was toen nogal over de koppen lopen maar alles voelt daar als vakantie :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had verwacht dat het er dit weekend koppen lopen ging zijn, maar dat viel nog vrij goed mee dan precies? Ik kom daar graag, maar wij gaan meestal 's avonds na het werk. Het eten is er ook in orde. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er leuk uit! Beetje erg uit de slinger voor mij, maar anders....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hangen er ook zéér graag rond. Alleen is het er een beetje te druk op dagen die ene combinatie van 'vakantie + zon' hebben. Meer van die projecten zou inderdaad een grote plus zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. bedankt voor de inspiratie! We gaan vanmiddag ook eens gaan dan. Wilden eerst naar de zoo, maar zijn wat beperkt in tijd, dus is dit ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor de tip! Hier gaan we deze zomer zeker ook eens naartoe! Tof!

  BeantwoordenVerwijderen