woensdag 8 juli 2015

Go on Bloomon!

Het bestond al in Nederland en ik ben zo blij dat het superleuk bedrijfje Bloomon naar België komt. Want hoe vaak heb ik niet gevloekt als ik weer eens de plaatselijke bloemist binnenliep en elke keer weer de meest standaard boeketten bij elkaar zag staan. Nooit eens een creatieve uitspatting of uitdagende composities. En om nu te zeggen dat ik tijd had om naar die ene coole bloemenzaak in putje van de stad te rijden als ik bloemen nodig had...Dus toen ik de kans kreeg om de service van Bloomon uit te testen twijfelde ik geen moment. Want wie wil er 's avonds nu geen coole, inspirerende, verrassende, hippe, waanzinnige en kleurrijke boeketten afgeleverd krijgen? Ik alvast wel en ik ben helemaal verkocht!! Ik ben fan! Echt keihard fan! Thank you Bloomon <3

10 opmerkingen:

 1. wat ben jij "een specialeke"hihi,grapje!gelukkig dat smaken verschillen...maar ik ben dan ook pakken ouder dan jij en hou zeker van alle bloemen in je boeket maar liever 1boeket met alle dezelfde zoals een boeket flox,boeket pioenen enz..maar das mn leeftijd(ouderwets),knipoog ,maar het boeket past bij jou,je interieur in het gehele plaatje,super
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het super mooi samengesteld...prachtig boeket..voor een speciale gelegenheid of zomaar? Heb ook eens zo'n Bloomon boeket thuis geleverd gekregen..zijn heel knap ingepakt..bijna zonde om uit te pakken...jammer dat bloemen zo snel 'weg' zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh prachtig !!
  nu wou ik echt dat ik in Antwerpen woonde !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig boeket! En wat fijn dat ze ook in Belgie gaan leveren. Geniet ervan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, dat gevoel heb ik ook zoooo vaak bij de bloemenwinkels in mijn buurt, zo ouderwets en klassiek. Deze zijn prachtig! Leuke tip :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit boeket is helemaal jou ding.Gelukkig mogen smaken verschillen en geef mij maar een boeketje zoals ze bijna altijd standaard in de winkel staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh jaloers. Ik ga hier vaak op zoek naar wilde bloemen om zo'n soort 'boeketten' te maken. Dus ik was al even op zoek naar een abbo die dit soort bloemen leverde. Momenteel voor mij wat prijzig, maar ik ga dit zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het wel jammer dat je een abo moet nemen. Want eenmalig een boeketje bestellen kan toch niet bij Bloomon, hé? Of wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. kleurrijk
  ik word er vrolijk van
  en ze staan niet eens in mijn huis

  BeantwoordenVerwijderen