woensdag 15 maart 2017

Beelden van een groot gezin


 Eigenlijk hadden jullie hem al vorige maand te goed, de nieuwe lading foto's van het minireeksje beelden van een groot gezin. Maar de tijd vliegt zodanig snel voorbij dat ik amper doorhad dat we al de maand maart waren. Waar is de tijd dat ik het gevoel had dat de tijd zich als een zee voor mij uitstrekte terwijl ik nu het gevoel heb dat ik er gewoon constant achteraan loop... Maar dat is een andere discussie. Feit is wel dat het mijzelf opvalt hoe langer dat deze reeks loopt hoe slordigere foto's ik er durf inzetten :-D.  En dan hou ik toch van mijn slagzin; schone rommel is ook niet lelijk:-D

11 opmerkingen:

 1. Dat is geen rommel, dat zijn beelden van een huis waarin geleefd wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig schilderij, idd! Die olifant, ik doe het hem nog niet na! En die rommel... zo herkenbaar met kids en huis ;-) En ergens ook best wel gezellig. Geef toe: wat zou een clean huis nu zijn... Heel fijn om lezen en zien allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. rommel? amaai, ik zit hier net (half kwijlend) te kijken naar al dat licht in jullie huis en de bezigheid in en rond jullie huis. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw kinderen zien er allemaal tofferds uit, maar ik blijf wel een dikke boon hebben voor jullie jongste. Wat een schattige en tegelijk stoere meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Wat een schildertalent in huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben blij om niet-perfecte foto's te zien ipv al die instagrampareltjes :-)
  Misschien ook eens een video van een groot gezin maken. Het lijkt er altijd zo vredig aan toe te gaan op de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bent u geïnteresseerd in deelname aan het illuminati broederschap en maak je dromen waar dit is uw kans om het te laten gebeuren. contact met mij nu en geniet van voordelen van het lidmaatschap Als lid u zult krijgen om te genieten van veel dingen te noemen auto's, geld, roem, populariteit, huizen, aansluitingen enz. - krijgt u $ 10.000 per twee weken als een lidmaatschap zegeningen, eigen een van de grote huizen in de stad, met inbegrip van de sappigste herenhuizen en villa. - Maak een verbinding met high-networth individuen in vele professionele sfeer, zoals presidenten, Legislators- Senatoren, huis van gemeenschappelijke herhalingen, rechters, magistraten, ministers, muzikanten, enz. - Je krijgt geld voor iets wat je nodig hebt te kopen en te reizen waar u maar wilt. - Je krijgt spirituele bescherming inbox me of stuur een vriendenverzoek Word Verlichte en Doe mee! Inbox van de Illuminati officiële e-mail op

  Illuminatiofficial@mail-on.us

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er weer fantastisch gezellig uit. En wat een mooie spiegeleitjes!

  BeantwoordenVerwijderen