donderdag 23 maart 2017

Pimp eens een jeansjasje


Ze zijn al een tijdje in de mode, de strijkpatches om broeken of jasjes mee te pimpen. En aangezien mijn dochters al op een leeftijd zijn gekomen dat ze zelf creatief aan de slag kunnen had ik hun beloofd dat ze, zonder mijn inmenging, een kledingstuk mochten pimpen. Lola koos haar jeansjasje en na een heel gepuzzel met de patches en geploeter met het strijkmachien, (was de eerste keer dat ze dat vasthad) poseerde ze toch fier met het resultaat. En ze hebben de smaak te pakken want na het jeansjasje kwamen de pennenzakken, petten en rugzakken te voorschijn. En stiekem vind ik het superfijn dat ze hun spullen persoonlijker maken. Eenheidsworst is nooit zo mijn ding geweest :-)

Ps: Deze blogpost kwam er in samenwerking met Veritas en Walt Disney. Meer informatie over hoe ik tegenover samenwerkingen sta lees je hier

1 opmerking: