dinsdag 28 maart 2017

Bucketlist material


Ken je het moment dat je je verheugt om je kinderen goed nieuws te vertellen. De bestemming waar je op vakantie gaat gaan, de verrassing dat vriendjes mogen blijven slapen, het feit dat hun lievelingseten op het menu staat of de mededeling dat er een dagje pretpark op het programma staat. Weten dat je gaat scoren bij je kinderen, ik blijf het heerlijk vinden.  Dus toen ik het mailtje opende met de vraag of mijn kinderen geen zin hadden om een stemmetje in te spreken in Boss Baby moest ik geen halve seconde nadenken. Als dat geen bucketmaterial was :-) 

En inderdaad, de kinderen waren door het dolle heen. Dus trokken we op een koude februari ochtend naar de studio's in Mechelen. De kinderen kregen een koptelefoon op hun hoofd, elk een klein rolletje toebedeeld en dan kon het opnemen beginnen. Voor mij was het ook ogen opentrekken hoeveel werk hier in kruipt en het ging hier enkel over bijrolletjes. Na een kleine twee uurtjes stonden we weer buiten en daarna was het aftellen tot de avant-première om de stemmen van mijn kroost te kunnen horen in de cinemazaal. Best wel speciaal moet ik toegeven :-). En het was ook de eerste keer dat ik de hele aftiteling uitzat om hun namen te kunnen spotten :-)

Zin om hun stemmetjes ook te horen? Boss Baby, een film over een bazige baby die het leven van een zeven jarig jongetje overhoop haalt speelt vanaf morgen in de zalen.9 opmerkingen:

 1. Haha, geweldig! Die film gaan ze hier graag zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Dat is toch super?! Organisatorisch gezien.. Hoe weet Fee haar tekst? Ze kan nog niet lezen (logischerwijs) toch?
  Alsnog super leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Gummi, de tekst werd steeds voorgezet. Om ook de intonatie mee te geven aan de kinderen

   Verwijderen
  2. Oh op die manier! Wat een leuk idee! Wat moeten ze ontzettend trots zijn geweest (terecht waarschijnlijk) 😀

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw hoe tof zeg!Dat kunnen er niet zo veel zeggen,dat ze een stem hebben ingesproken van een leuke film!

  BeantwoordenVerwijderen