vrijdag 3 maart 2017

Naar de kermisDat ze allemaal een goed rapport hadden. En dat er nu toevallig net een kermis stond bij ons achter de hoek. Tja dan is de optelling snel gemaakt. Want om één of andere reden blijft de kermis een enorme aantrekking hebben op kinderen. Ikzelf ben niet echt fan en het blijft een duur grapje als je met vijf kinderen een paar attracties doet. Maar ok, soms delf ik al eens het onderspit.  En ik geef toe dat die lachende snoetjes veel goed maken, ondanks het feit dat de hoeveelheid brol in ons huis na een kermis bezoek weer significant is toegenomen. Al was ik wel fier dat ze zo slim waren om al hun punten op te tellen en voor één grote prijs gingen ipv 5 kleintjes. Misschien dat mijn mantra dat minder het nieuwe meer is toch niet altijd in dovemans oren valt :-D 

2 opmerkingen:

 1. voor die gezichtjes doe je het vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor het stralend gezicht van de zoon gaan we naar de kermis.
  Zelf vind ik het ook een kostelijk grapje.

  groetjes
  Tina
  www.driecreatievebijtjes.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen