zondag 23 juli 2017

Post voor op kamp


Dat het hier stil is in huis. De hele kroost is op chirokamp vertrokken. Zelf ons kleine Fee is voor de volle 7 dagen mee. Niet met een klein hartje ofzo...maar met de volle goesting. Ze wou zelf al mee toen de groten vertrokken :-). En is het de taak van het thuisfront dat er briefjes geschreven worden. In dit geval vijf stuks. Blijft altijd een uitdaging om enige variatie te vinden in de teksten want als je wil dat de brieven op tijd aankomen moet je ze ook snel schrijven, dus heel veel nieuws is er niet te vertellen. Dan maar wat variatie op de envelop denk ik dan :-). En misschien zorgen deze briefjes dan ook nog voor een glimlach bij de postbode.

Moest je trouwens kroost hebben dat nog op kamp moet vertrekken en geen zin heeft om lange brieven te schrijven, download dan zeker deze kampkaartjes  

5 opmerkingen:

 1. Hier vertrekken de zusjes volgende week zondag. Voor 't eerst allebei dus dat zal wennen zijn voor hen en voor ons :-) Fijne inspiratie voor de enveloppes dankzij jou. (En stoere Fee ook zeg!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Flinke meid, die Fee! Hier gan ze naar scouts en starten de kampjes pas de zomer na het eerste leerjaar. Desalniettemin gaat de uk van 5 volgende maand op dierentuinkamp voor 5 nachtjes. De kampkaartjes zullen voor haar wellicht wel van pas komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blijft een dubbel gevoel zo'n klein ukkie alleen op kamp. Maar ze leren er zoveel van en je krijgt ze dubbel zo zelfstandig terug :-)

   Verwijderen
 3. Garppig dat je dat zegt want in beschouw mijn tekenkunsten als basis. Maar ik doe het graag en ooit, als ik tijd heb :-), ga ik er mij eens echt in verdiepen.

  BeantwoordenVerwijderen