zaterdag 1 juli 2017

Schone vooruitzichten


Maar eerst valiezen maken :-). Niet direct mijn favoriete jobke. En om één of andere reden slaag ik er ook nooit in om eens niets te vergeten. Ofwel zijn het pyjama's, ofwel de tandenborstels, ofwel de kousen of laatst nog de onderbroeken. Vraag mij niet hoe het komt maar om één of andere reden vindt er een kortsluiting plaats als ik valiezen maak. Lijstjes en plannetjes helpen bij mij maar een beetje. Dus ik wacht ongeduldig af tot mijn kroost dit taakje uit mijn handen kan nemen. En dan helpt deze free printable valieslijst wel natuurlijk :-) Om dan te constateren dat 17 dagen op reis gaan met 7 man gelijk is aan 119 onderbroeken!! en 119 paar kousen!! Really??? 


6 opmerkingen:

 1. Wauw, dat ziet er uit als een flinke klus! Ik begin nu wel te begrijpen hoe mijn moeder zich gevoeld moet hebben :').
  In ieder geval alvast een fijne tijd met veel plezier. Al de denk ik dat dit wel goed komt ;).
  Oh en zie ik dat nou goed, hebben ze alle 5 dezelfde schoenmaat? Wat moet dat heerlijk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, da's een hele volksverhuis! Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG, ik flip al als ik er voor twee moet pakken ;-). Succes! Ik ga zeker die valieslijst gebruiken. Ik heb al een 100tal van die lijstjes maar deze is wel heel tof ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vergeet ook altijd wel iets.
  En WTF, 119?! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw... dat zijn 238 losse sokken...

  Wij wassen altijd halverwege de vakantie, maar kan me voorstellen dat je daar met zulke bergen kleding geen zin in hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I am Hwa Jurong, a Reputable, Legitimate & an accredited money Lender. I provide all kind of loans locally & internationally to individual and companies. We offer loans at 2% interest rate annually without stress of securing the loan! E-mail: {hwajurong12@gmail.com or hwajrong11@yahoo.com)

  BeantwoordenVerwijderen